15.1.2012

Talvifestarit

Eikös festareista yleensä tule mieleen kesä, auringonpaiste, kukkaset hiuksissa ja ylihintainen siideri?
No ei tällä kertaa. Täällä Hollannin kotikaupungissani on nimittäin vietetty tänä viikonloppuna jokavuotuisia Eurosonic-festareita.


Näin festareista kerrotaan:


"Eurosonic, yksi kansainvälisesti merkittävimmistä live-alan tapahtumista, järjestetään jälleen Groningenissa, Hollannissa 11.-14.1.2012. Eurosonic kerää Euroopan laaja-alaisimpana showcase-festivaalina yhteen yli 2500 musiikkialan ammattilaista.Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös European Border Breakers Awards, jossa palkitaan vuosittain kymmenen kansainvälisesti menestynyttä eurooppalaista artistia.

Tapahtuman merkitys kansainvälisellä musiikkikentällä kasvaa vuosi vuodelta, ja tulokset näkyvät vuosittain suurena määränä festivaali- ja tapahtumakiinnityksiä ympäri Eurooppaa. Eurosonic toimii myös Euroopan yleisradioiden liiton EBU:n sekä kansainvälisten live-alan organisaatioiden kohtauspaikkana, joten sekä keskeinen media että promoottorit ja agentit ovat tapahtumassa vahvasti edustettuina." (Lainattu täältä)Ja on kaupungissa kieltämättä ollut festivaalien tuntua. Entistäkin enemmän väkeä kaduilla, rokkareita ja hipstereitä, radiolähetysautoja ja televisioryhmiä ja tietysti niitä keikkoja.

Itse olin enemmän kuin tyytyväinen, kun sain uuden mahdollisuuden päästä belgialaisen Selah Suen keikalle, kun missasin loppuvuodesta tilaisuuden, enkä saanut lippua.Ja onhan täällä päästy nauttimaan Suomalaisistakin bändeistä! Reckless Loven keikalle en kylläkään yrityksistä huolimatta saanut ketään lähtemään mukaani (wonder why?? :D )

Esiintyjälistalta löytyi myös itselleni tuntemattomia kotimaisia artisteja: French Films, Murmansk ja Mirel Wagner. Ensin mainitun musasta täytyy myöntää, että tykkäsin heti ensikuulemalta. Aina yhtä mukava löytää uusia musatuttavuuksia...

Toivotaan paljon uusia musatuttavuuksia tälle vuodelle!3 kommenttia:

  1. Selah! <3 Ei vissiin tartte lisätä, että oon aika kade nyt.

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli heti sun kommentista mieleen, et minkä ihmeen takia et ollut täällä???
    Tullaanko ens vuonna yhdessä? :)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...