4.1.2012

Onnenpäivä

Nyt on kuulkaas maailman kirjat sekaisin! Meikäläisellä on ollut tässä useamman päivän voittoputki (pieniä onnenpotkuja) ja tänään sain maailman parhaita uutisia!! Saan opintotukea opintojen loppuajalle, mikä tarkoittaa ettei minun tarvitse tehdä kahta työtä täyspäiväisten opintojen ohella, kuten viime vuodet. <3 <3 <3                       Ei enää parin viikon työputkia ilman vapaata, ei stressistä riutunutta olotilaa ja saatan ehtiä viettää sitä kuuluisaa vapaa-aikaakin ja nähdä ystäviäni! Ja ennen kaikkea, Miehellä on mukavampaa seuraa siellä kotona :D

Ja suurin vaikutus tällä uutisella on valmistumiseeni koulusta ajallaan. Voin keskittyä työharjoitteluihin ja lopputyön tekoon ilman, että täytyy murehtia millä saa kaikki laskut maksettua. Ihan valtavan iso juttu <3

Olen niin äärettömän helpottunut ja onnellinen, että naamaan sattuu kun hymyilen niin isosti. :)

Ja kiitos kommenteista, jotka sain edelliseen postaukseen, ainakin kolme viikkoa on luvassa herkutonta helmikuuta! Haluan odottaa, että pääsen täältä opiskelijavaihdosta kotiin, sitten ruokavalion muutoksella on paremmat edellytykset onnistua ;)

Olen todella otettu, että blogini kelpaa juuri sellaisena kuin se nyt on. Ehkä olen lukenut liikaa muitten blogien arvosteluista ja kritisoinneista loman aikana ja siksi ajattelin, että ehkä täälläkin kaivataan muutoksia.

Hymyilen myös, koska minulla on tämä blogi minne tulla heti kertomaan, kun jotain näin suurta tapahtuu. Nyt skumppa kylmään! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...