25.9.2012

Aina jääkaapissani


Kerroin viime postauksessa jääkaapistani löytyvän nykyisin aina Valion kahvimaitoa. Kommenteissa  kysyttiin onko jotain muuta, mikä kuuluu jääkaappimme vakiovarustukseen.

Eli älkää nyt pitäkö meikäläistä ihan tärähtäneenä, mutta nyt ajattelin esitellä oikein kunnon naistenlehti-tyyliin, mitä jääkaapissamme on lähes aina. :D

Aloitetaan ensin ulkopuolelta...

Löysin Andy Warhol -henkiset Campbell's Tomato Soup -magneetit ja ranskankieliset postikortit siitä ihanasta Aboa Vetus -museon putiikista, josta olen ostanut myös nämä ja tämän.
Jääkpin ovesta löytyy myös hollantilaisen ystäväni New Yorkista lähettämä kortti <3

Sukelletaan seuraavaksi sisäpuolelle!
Ylähyllyltä löytyy aina pestoa ja soijakastiketta. Tällä hetkellä Pirkan i-ha-naa sitruunapestoa ja vähäsuolaista Kikkomanin kastiketta.
Seuraavalla hyllyllä maustekurkkuja, joita Mies haluaa löytyvän jääkaapista aina kun mahdollista.  Tällä hetkellä proteiininlähteenä toimii ihan lemppariksi osoittautunut Pro Feel appelsiinin ja mandariinin makuinen raejuustorahka.
Lisäksi kaapissa on leivälle levitettä ja kermaviiliä ruuanlaittoon tai vaikka dippikastikkeeksi.Polar-juusto ja kalkkunaleikkele on meidän vakioita. Ruisleivälle näitä ja paljon kasviksia.
Alimpana kaapissa onkin viherosasto, porkkanoita, suippopaprikoita ja kurkkua. Jäävuorisalaatti onkin näemmä päässyt loppumaan!
Jääkaapin ovesta löytyy:
kananmunia


 mustikkakeittoa
ketsuppiakivennäisvettä ja mehua aamuksi


...ja sitä kahvimaitoa.


Pahoittelut valtaisasta kuvakavalkadista näinkin hölmöstä aiheesta. Nyt ainakin tiedätte, ettei tämän talouden jääkaapista löydy kuohuvaa ja kaviaaria! :D

Kertokaa te, onko jokin tietty ruoka tai tuote, joka löytyy jääkaapistanne aina tai muuten hukka perii??
2 kommenttia:

 1. Kiitos tästä :) Mun mielestä tämä oli kiva!

  Meiltä löytyy lähes aina 17% Oltermannia ja sinistä Oivariinia, lisäksi luomukananmunia, luomuvoita, tomaatteja tutulta puutarhurilta, levitettävää vuohenjuustoa siinä pyramidinmuotoisessa pakkauksessa ja keltasipuleita. Hyvin usein myös saunapalvikinkkua, meetvurstia ja pekonia. Tässä meidän perustarvikkeet. Pakko myös myöntää, että meillä on kylmässä lähes aina pullo valkkaria ja kuohuvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, hauskahan tuota oli tehdä :) Ja mielenkiintoista kuulla jonkun muun kaapin sisällöstä :D Meillä kuplajuomat ja valkkari on enemmän kesäjuomia (jostain kumman syystä??) ja usein meillä onkin punaviinit odottamassa mukavaa hetkeä näin syksyllä. Täytyykin korkata varmaan hyvä punkku tänä iltana, kun tehdään itse pitsaa Miehen kanssa... ;)

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...