8.9.2012

Green Parka


Olen maininnut jo aiemmin, miten viime aikoina (puhutaan kuukausista) oon kokenut pakottavaa tarvetta uudistaa melko kokonaisvaltaisesti vaatevarastoni. Jos kantti kestäisi, tyhjentäisin kirpputorille nykyisestä vaatekaapin sisällöstä, no sanotaan nyt 70%, ja hankkisin vähitellen tilalle sellaisia vaatekappaleita, jotka ovat ajattomia ja enemmän itseäni, kuin ne vuosien varrella henkkamaukasta kerätyt kertakäyttökamppeet.

Asia on jo edennytkin jonkin verran. Kirpputoripaikka on ollut nimissäni kesän alusta saakka ja kunhan opinnäytetyöni alkaa olla pidemmällä, tarkoitus on keskittyä oikein ajan kanssa kärräämään kaikenlaista turhaa ja tarpeetonta myytäväksi.

Kirpputorille valikoituikin jo muutama takki ja niinpä olen antanut itselleni luvan hankkia muutaman uuden tyhjiä henkareita täyttämään. Takkivalikoima on täydentynyt täydellisellä kevätparkalla sekä kauan haaveissa olleelle biker-nahkatakilla.

Viimeisin löytöni on niin kutkuttavan onnistunut, etten tahdo uskoa tuuriani. Olen nimittäin seurannut sivusta ilman sen kummempaa innostusta vihreitten parka-takkien ilmestymistä muotilehtien sivuille ja ihmisten päälle katukuvaan. 


Kuvat poimittu Pinterestistä.


En kuitenkaan mitenkään ole etsinyt itselleni talviparkaa, kunnes sellainen oikeastaan tuotiin eteeni, kiitos äitini näyttämän tuotekuvaston. Ja siellä se pisti silmiini, täydellinen talviparka <3

Pienet yksityiskohdat ovat ne, jotka tekevät talvitakista parhaan. Kunnon isot taskut, jonka lisäksi löytyy pienemmät käsienlämmittely-taskut vähän ylempää. Iso huppu lämpimällä karvavuorella suojaamaan tuulelta ja tuiskulta sekä resorit hihansuissa. Kaikki mitä kaipaankin.


Ja pisteenä i:n päällä, tai tässä tapauksessa onnellisen talvitakin omistajan päässä, burgundin punainen talvimyssy. Perfect! :D

Lupaan esitellä molempia vielä päällekin puettuna, tänään ei vain ollut ollenkaan sellainen päivä, jona tekisi mieli itse asettua kameran etupuolelle. You know what I mean...


Jotenkin ei ahdista ollenkaan niin paljon kelien kylmeneminen ja sen ensimmäisen sääennusteen kuuleminen, jossa luvataan pakkasta, kun on valmiina varusteet, joita parempia ei osannut edes toivoa.

Ehkä pieni shoppailun hyvä haltiatar päätti olla myötämielinen meikäläiselle, onhan siitä opinnäytetyöstäkin jo puolet saatu aikaiseksi... ;) (Nyt saletisti tulee bumerangina takaisin, kun näin menen julkisesti huutelemaan ennen palautteen saamista, mutta en malta olla hihkumatta. <3)

Mukavaa syksyn odotusta hei kaikki!

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen takki, mistä se on? :)
  Entäs tuo Dieselin myssykkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anu! Kiitos kommentista.

   Unohdin tosiaan kertoa kokonaan takin merkkiä. Kyseessä on ruotsalainen deVal ja itse tilasin heidän postimyyntinsä kautta takin. Nettisivut löytyvät täältä: http://www.deval.nu/default.aspx

   Dieselin pipon löysin Turun Stockmannilta, tarkistin juuri, mutta ei löytynyt nettikaupasta, ehkä Dieselin omasta liikkeestä Helsingistä?

   Tulethan kertomaan vielä viimeisimpään postaukseen, miten blogiini olet päätynyt?

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Voi Johanna! Mulla on samanlainen projekti päällä vähän useammallakin elämän osa-alueella. Kertakäyttöinen menemään - jäljelle saa jäädä vain kaikki, mitä osaa arvostaa vuosienkin päästä.

  Samalla tuntuu pahalta heittää kamaa menemään. Kaikkea ei voi UFF:iinkaan viedä. Aina kun vien jotain periaatteessa käyttökelpoista roskiin, näen ne tavarat vielä unissanikin kaatopaikalla jonkin jo valmiiksi älyttömän ison kökkökasan kruununa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseks oon ite joutunut kantamaan roskikseen kassillisen kamalassa kunnossa olleita kesäkenkiä, joita ei voinut viedä kirppikselle tai UFF:iin. Ihan kamalat morkkikset iski, kun olin viskannut kassin Molokin syövereihin. Sitä se kerskakuluttaminen teettää... :(

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...