13.9.2012

I did it!


Edellisen postauksen jälkeen ei auttanut kuin käydä tuumasta toimeen vaatekaappien sisällön karsimisen kanssa. Lopputulos: neljä isoa kassillista myytävää kirpputorille. 


Käyttämättömiksi jääneitä ja väärän kokoisia vaatteita, farkkuja, paitoja, kesävaatteita...you name it.


Ja yks pandakin löytyi tavaroitten joukosta. Toivotaan, että sen löytäis kirpputorilta joku mukava pikkutyttö tai -poika :)
Ja samaan aikaan oon saanut pari muutakin hyvää ideaa vaatesäilytykseen liittyen. Meillä kun ei nykyisessä asunnossa ole kovin isoja vaatekaappeja, on täytynyt turvautua yhteen isompaan lipastoon ja nyt ajattelin hankkia vielä vaaterekin. Tähän tyyliin:
Parhaiten omaan sisustukseemme sopisi tuo ensimmäisen kuvan valkoinen rekki, olisi mitoiltaankin juuri oikean kokoinen.

Vaaterekkiin tarvittaisiin tietysti myös katseen kestäviä henkareita ja mitkäs muutkaan kävivät mielessä, kuin Hayn Wire-henkarit valkoisina...tällaisia hankintoja voisin tehdä syyskotia varten.
Vaaterekki Ellos, valkoiset Wire-henkarit Hay, puunväriset henkarit, kynttilä ja huopa H&M Home.


Hei yksi juttu vielä, josta piti mainita. Kommentointi on ollut aikas olematonta viime aikoina ja itseäni asia vaivaa kovastikin. Olisi niin hienoa kuulla, millaisia ajatuksia postaukseni herättävät siellä puolen. 

Kommentointi voi olla asia, johon ihmisillä on korkea kynnys, ymmärrän sen hyvin. Kun eivät muutkaan siitä tee, niin miksi minäkään..? 

Itse en pahastu laisinkaan, jos jolle kulle kynnys madaltuu, kun kommentoi nimettömänä, tehkää ihmeessä niin, jos siltä tuntuu. Tai keksikää vaikka oma nimimerkkinne, niin tiedän jatkossakin kuka kirjoittaa ja parhaassa tapauksessa oppisin teitä vähän tuntemaankin.

Vaikka toki blogini tilastoista näen, että ihmisiä käy blogissani tasaiseen tahtiin, välillä tuntuu, että huutelen täällä niin sanotusti tyhjille seinille. Siksi usein päätänkin postaukseni jonkinlaiseen kysymykseen, saadakseni edes pientä vastakaikua.

Koska se tässä bloggaamisessa olisi se, mitä ehkä itse toivoisi saavuttavansa. Vuorovaikutusta ja ajatusten vaihtoa saman henkisten ihmisten kanssa.

Minulla olisikin nyt pieni ehdotus. Lainaan ihanalta Sininen huvimaja -blogia kirjoittavalta Petralta (toivottavasti et Petra pistä pahaksesi??) ihan mahtavan idean. Kutsun teidät kaikki huomenna virtuaalisiin juhliin blogiini! :D Eli kaikki tervetuloa, minä lupaan hoitaa tarjoilupuolen, riittää kun itse saavut paikalle ja kirjoitat nimesi vieraskirjaan.

Juhlien alkamisajankohtaa ei sen tarkemmin ole, tule kun itsellesi sopii, huomiseen!


Vaaterekkikuvat lainattu täältä: 1 Ellos, kuvat 2 & 3 Ikea ja kuva 4 Weekday Carnival -blogi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...