27.4.2013

Striped maxi with long sleeves


Pientä itsensä palkitsemista on ollut vielä Zaran shortsien jälkeenkin käynnissä ja edelleen kesävaatteiden muodossa. :)

Sain sähköpostiini ilmoituksen mahdollisuudesta osallistua Costume-lehden järjestämään kantis-iltaan Gantin liikkeessä täällä Turussa ja muistin välittömästi sen mekon, joka oli kummitellut viime aikoina mielessä.

Piipahdin yhtenä päivänä Gantin vasta remontoidussa kaupassa ja silmäilin vaatteita hajamielisesti, kunnes silmiini osui todella kiva raidallinen maxi-mekko pitkillä hihoilla. Ne hihat! Maxeja löytyy kaupoista kyllä, mutta harvoin pitkillä hihoilla, siksi tämä jäi mieleen.

Joten niin kuin arvata saattaa, ilmoittauduin kantis-iltaan tämä mekko mielessäni, nyt kun se olisi mahdollista kotiuttaa pienellä alennuksellakin. Jos vain okeaa kokoa vielä löytyisi...






Ja löytyihän sieltä omaa kokoani <3 Vitsit, että tykkään mekosta! Vähän se on pitkä, mutta vyön kanssa pituuttakin saa säädeltyä.






Ennen liikkeestä lähtöä sain vielä pienen goodie bagin mukaani. Kassista löytyi uusin Costume, Gantin kuvasto, pari voide-näytettä ja mikä parasta, Essien kynsilakka She's pampered. <3















Tosi onnistunut kantis-ilta siis. Ja nyt sitte ne kesäkelit maisemiin ja nopsaan, jotta pääsen mekkoa käyttämään. Voisin yhdistää sen esim. valkoisten conversen tossujen tai nahkatakin kanssa. Myös nämä sandaalit yhdistän ehdottomasti mekon kanssa. Kunhan vähän kelit tästä lämpenee... :) 

Toivottavasti teillä on tosi kiva viikonloppu!




4 kommenttia:

  1. Ihana mekko!! Ihan perfect tuo pieni osa helmassa, joka menee eri suuntaan. Ja muuten edellisen postauksen shortsit ovat myös niin kivat :) Oot löytänyt tosi ihania kesävaatteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiks kannattanutkin käydä hakemassa pois?? :) Aika kallishan se oli, mut on tässä töitäkin paiskittu...

      Tykkään myös just siitä eri suuntaan menevästä raidasta ja pitkistä hihoista. Nyt alkaa kyllä olla tarpeeks raidallisia mekkoja :D

      Vime kesä meni jotenkin sen kummemmin kesävaatteisiin panostamatta, kun olin töissä vaan koko ajan, niin josko tänä kesänä voisin panostaa vähän enemmän. :)

      Tosi kiva kun kommentoit Petra, toivotan jo nyt hauskoja vappukarkeloita sulle! <3

      Poista
  2. Tosi ihana maximekko! Täällä kommentoi Maria, joka yli vuosi sitten kyseli sulta Hollannin vaihdosta, kun olin itsekin lähdössä sinne. Seuraan edelleen sun blogia, valitettavasti tämä kommentointi on turhan vähäistä, pitäisi useammin kirjoittaa tänne jotain - tiedän miten tärkeää se on bloggaajalle! Aurinkoisia kevään päiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Maria, pitkästä aikaa! Tosi mukava kuulla sinusta, kiva kun kommentoit.

      Miten viihdyit Hollannissa?? Oliko sellaista kun odotit? Nyt olet varmaankin jo takaisin Suomessa..?

      Välillä kommenttien puute ei pahemmin häiritse, mutta kieltämättä joskus iskee sellainen fiilis, että olis tosi kiva saada vastakaikua. :) Ja vaikka blogin tilastoista näen, että lukijoita käy, niin joskus tuntuu, että kirjoittelen vain itselleni. Joten kiva jos joskus jätät viestin!

      Oikein mukavaa kevättä ja hauskaa vappua sulle :)

      Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...