29.1.2011

Helpotusta treenin jälkeen

Vielä en oo päivääkään tehnyt työtä, jossa olis viikonloput aina vapaita. Kaikkeen tottuu, mut joskus kieltämättä on tullu haaveiltua siitä, että perjantaina tietäis, että voi heittää pariks päiväksi vapaalle...

Tää viikonloppu ei tee poikkeusta, joten en oo kärsinyt vapaa-ajan ongelmista. Mut huomenna sunnuntaina oon luvannut itelleni, että salille on ehdittävä. Se taas tietää maanantaiksi kipeitä lihaksia.

Oon löytänyt hyvän keinon kipeytyneitten lihasten palautumiseen. Venyttelyä ei tiettykään sais jättää koskaan väliin (itsehän en koskaan syyllistä tähän, juuen), mut sen lisäks oon todennut magnesiumin nauttimisesta olevan ihan oikeasti hyötyä.

Erilaisia mangnesiumvalmisteita löytyy apteekin hyllystä (esim. Diasporal), mut vielä kätevämpi tapa on nauttia se janojuoman  muodossa.
Kannattaa kokeilla minkä tahansa rankemman treenin jälkeen!

Täytyykin muistaa käydä huomenna ruokakaupan kautta matkalla salille, jos ei sattuis ihan niin paljon kävellä rappusia alkuviikosta :D2 kommenttia:

 1. Hei!:-)
  Blogisi näyttää tosi hyvältä! Tämä on itseasiaassa ihan ensimmäinen kerta kun koskaan eksyn kyseiseen blogiin, mutta täytyy alkaa vierailemaan useamminkin!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa saada palautetta! Kiitos <3

  Ja tottakai mieltä hivelee, kun se on positiivista :)

  Kurkkasin myös sinun blogiasi ja huomasin, että monta samaa mielenkiinon kohdetta sulla ja mulla, ollaan kirjoitettu tanssista, The Tourist leffasta...hauskaa! :D

  Ja ihan mahtavaa jos blogini saa tulemaan sivuille uudelleenkin, tervetuloa!

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...