7.1.2011

Passikuvaprobleemi

Tänään oon jonottanut. Ja yks asioista, joista en tykkää en sitten yhtään, on jonottaminen. Niinpä päätin hoitaa kolme kärpästä yhdellä pläjäyksellä ja jonotin samana päivänä poliisilaitoksella, Kelassa ja verotoimistossa. Kätevää! Eikä mennyt kuin 45min+60min+30min. Edes hermot eivät menneet, jonotin vaan kylmän rauhallisesti. Melkoinen saavutus meikäläiseltä!

Yks jonotuksen syistä oli uuden passin hankinta. Ja sitä vartenhan tarvitaan passikuva. Se taas ei oo mitään mukavaa puuhaa, koska passikuvat ei onnistu koskaan. Vai voiko joku muka väittää joskus onnistuneensa passikuvassa?? Itsellä ainakin on kavalkadi kuvia, joissa yhdessä oon selvästi linnassa istuneen näköinen, toisessa on kolme leukaa ja muutaman kohdalla en oo voinut kuin ihmetellä, miten mut on päästetty poistumaan maasta. Tai ehkäpä juuri siksi.

No, tällainen tuli tällä kertaa:

Ette kai oikeasti luulleet, että näytän todellisen lopputuloksen?!


Vielä traagisempaa oli huomata ero viimekertaisen ja uuden kuvan välillä. Taidan tosiaan olla jo "ikääntyneempi", kuten minulta taannoin tiedusteltiin...

Passikuvan hankinta on muutenkin tarkkaa puuhaa, kuvaksi ei kelpaa mikä tahansa tekele ja annas olla jos menet hymyilemään kuvassa. Se on ankarasti meinaan kielletty. Myöskään poliisilaitoksella ei käynyt mikä tahansa maksuväline. Visa Electron ei kelpaa, eivätkä muutkaan elektroniset maksukortit ja jos käytössä on uudentyyppinen debit-kortti, pitää varautua maksamaan käteisellä rahalla. Voi elämä! Kannattaa tosiaan lukea ohjeet tarkkaan täältä, jos passin hankinta on ajankohtaista.Kuvat täältä3 kommenttia:

 1. Haha, näytät kyl tosiaan tossa kuvassa vähän "ikääntyneemmältä"! :D

  VastaaPoista
 2. Mun edellinen passikuva oli onnistunut! Nykyinen näyttääkin sitten siltä kuin mut olisi herätetty kesken painajaisen: silmät selällään ja tukka pörrössä.

  VastaaPoista
 3. Tuuli: Taitaa olla korkee aika hankkii ryppyvoiteita! Ja partakone... :D

  S: Oon kade! Oi jos joskus onnistuisin itekin passikuvassa...

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...