11.1.2011

Uusi vuosi - Uudet hiukset!

En oikeen itsekkään viel ymmärrä, mitä eilen tuli tehtyä! Oltuani aina aikaisemmin blondi, vaaleahko, maantienvärinen, huomasin muuttuneeni totaalisen bruneteksi/punapääksi!!! Oij, oon niin innoissani. Fierce!
Oon jo pitkään kaivannut totaalista muutosta ja aina pitkät hiukset omistaneena, olen jo tovin kaivannut kiharoita! Nyt on molemmat hoidettu kuntoon.

Samaan syssyyn täydensin myös hiustuote valikoimaani, joka on jo entuudestaan ihan kunnioitettavan kokoinen. Lisää vaan! Tarkoituksena olis saada uudet hiukset näyttämään myös joltain talvesta ja latistavasta pipokaudesta huolimatta. Mukaan tarttui Aussien Fizz Remedy -tehohoito ja Elvitalin Volume Collagen Root Lift Spray.

Näillä saadaan talvitukka tuuheaksi!

Yks tuote jäi vielä uupumaan, kun sitä ei kyseisestä puodista löytynyt. Ostoslistalla on siis vielä Goldwellin Dualsenses Winter Care Hair&Body -shampoo.

Ja hei, ne kiharat! Oon aina ollut patalaiska tekemään mitään kampauksia tai ylipäätään mitään pitkille hiuksilleni. Ensin otin askeleen kohti muutosta hankkimalla suoristusraudan. Tai siis nykyäänhän ne on "muotoilurautoja" ja niillä pitäis pystyä tekemään ihania loivia "The Hills" -kiehkuroita. Bullshit sanon minä! Muutamat itkupotkuraivarit on jo takana, ihan mahdotonta touhua! Näin sen pitäis siis hoitua.

No onneks ihana kampaajani muisti minua syntymäpäivälahjalla (Jihuu! Eka lahja jo nyt <3) ja nyt pitäis kiharat syntyä tällaisen tumpelonkin hiuksiin. Tällä olis tarkoitus treenailla:Lisäilen kuvia uusista hiusluomuksista jahka treenaaminen tuottaa tulosta!
2 kommenttia:

 1. (Voi jestas, mä kommentoin sun jokaiseen blogitekstiin! :D Lupaan vastaisuudessa vähän rajottaa... :P )

  Aika rohkee veto!! :O Ootan jännityksellä, et millon nähdään seuraavan kerran livenä. ;)

  Ps. Sun pitää nyt vaihtaa sun blogin banderi, ku et oo enää blondi. :P Mitä menitkään tekemään....

  VastaaPoista
 2. Älä vaan rajoita kommentointia! <3 Muuten jään kokonaan vaille tätä kivaa fiilistä, kun huomaan et "1 kommentti saapunut". :D

  Tänään näät uudet hiukset, Luntun luona nähdään! <3

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...