1.1.2011

So pour the champagne, pour the champagne goddamn!!!

Hyvää uutta vuotta ihmiset! Mikäs sen osuvampi ajankohta aloittaa oma blogi, kuin vuoden ensimmäinen päivä.

Edessäsi on toimittajaopintojaan suorittavan nuoren naisen yritys kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti kaikesta mahdollisesta.

Aiheitten kirjo tulee todennäköisesti olemaan laaja, niistä perus vaate- ja meikkihömpötyksistä ehkä jopa aavistuksen asiallisempaan kommentointiin mediasta, arjen ilmiöistä ja maailman epäkohdista. Katotaan vaan, niin siihen "päivän asun" kuvaamiseen tää kuitenkin menee... :D

Päätarkoitus on kuitenkin opetella kirjoittamaan ilman pahimpia kieliopivirheitä ja treenata valokuvausta. En omista toistaiseksi kuin perus pokkarikameran, eli lähtökohdat ei ole kummoisetkaan.

Mut tästä lähdetään! Jännä katsoa vuoden kuluttua, onko blogilla ainuttakaan lukijaa tai olenko saanut keskustelua aikaiseksi. Kommentteja sais laittaa tulemaan än-yy-tee-NYT!

Ja hei, saako blogissa käyttää hymiöitä vai teenkö jo siinä ensimmäisen kardinaalimunaukseni..?

EDIT: Jostain syystä kommentointi ei vielä onnistu, mut koitan hoitaa pikimmiten kuntoon! Jos jollakulla ehdotuksia mistä tällainen voi johtua, niin laittakaa vaikka sähköpostia!


2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen blogi, houkuttaa lukemaan. :) Vauhdikasta alkua!

    VastaaPoista
  2. Moikka S!

    Kiitos kehuista! Pientä alkukankeutta havaittavissa, mut eiköhän se siitä pian lähde luistamaan...

    Ollaan oltu muuten samaan aikaan Rukalla! Samaa mieltä, rinteet oli loistavassa kunnossa, pääsi oikein kunnolla carvailemaan :)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...