18.1.2011

Sounds like a my cup of tea

Lupailin aikaisemmin palata vinkkeihin, joita itse käytän, kun pinna kiristyy arjen pyörityksessä. Olen itse oikea stressiperse (anteeksi kielenkäyttö, mut on vaan niin osuva termi. Kiitos Tiia!). Jotta en päätyisi hermoromahduksen partaalle, olen valmis ottamaan kaikki mahdolliset keinot ja konstit käyttöön.

Nyt oliskin tarkoitus kokeilla ihan uutta keinoa hermojen hellintään/hallintaan. Kamomillateellä pitäis nimittäin olla antioksidanttien ansiosta vähentävä vaikutus kehon stressihormonien määrään. On kuulemma ihan tutkittu juttu (University of Pennsylvania), niin uskottavahan se on. Päivittäin teetä juomalla pitäis myös saada levottomuus kuriin. Kuulostaa siis oikealta tuotteelta mulle!
Ilokseni huomasin, että kyseistä teelaatua löytyy jopa omasta pienestä kyläkaupastamme. Ihan turhaan etsin isommista marketeista.

Ainut mikä vielä mietityttää, on teen maku. Aika oleellista, I know! Vielä kun en ole ehtinyt ottaa maistiaisia ja vaarana on, ettei tuote uppoa sen paremmin kuin vaikkapa vihreätee, joka ei ihan ole lemppareitani.

Nyt siis vettä kiehauttamaan ja testaamaan!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...