9.1.2011

Ravintola nro:1

Hyvä ruoka, juoma ja rakkaita ihmisiä. Mitä muuta sitä ihminen tarvitsee? Tämä on tullut todistettua taas viime aikoina. Uudenvuoden aattona nautiskeltiin racletten ääressä ja viimeksi eilen lauantai ilta kului rattoisasti lemppariravintolassa.

Nyt on pakko ihan hiukan hehkuttaa. Turusta löytyy nimittäin osoitteesta Läntinen Rantakatu 9 oikea helmi. Ravintola Tintå avasi ovensa viime kesänä ja on siitä saakka ollut suosikkini. Viinibaarin ja ruokaravintolan yhdistelmä on erityisesti sisustukseltaan minun makuuni. Kesällä voi melkein kuvitella istuvansa jonkin etelä-eurooppalaisen bistron tai tavernan terassilla.


Kuva: Tintå


Ja se ruoka ja viinit! Opiskelijan kukkaroa kirpasee, mutta on se vaan sen arvoista... Kannattaa käydä vaikka testaamassa lounaskeiton ja leivän merkeissä (5€) tai maistelemassa pinchoja, pieniä leipäsiä eri täyttein (3kpl/9€).

Menipäs nyt mainostamiseks. Mut kun en voi kuin suositella, silläkin uhalla, et ens kerralla joutuu jonottamaan pöytää entistä pitempään. Ja ai niin, eilen sain tietää, että Tintålla on myös oma leipomo! Täytyy ehdottomasti kokeilla. Vai miltä kuulostaa Rucolapesto Ciapatta?

Tintån menu löytyy täältä.


Buon appetito!3 kommenttia:

  1. Tintåsta on tullut munkin kantis. Minnekään muualle on vaan ihan turha mennä! :D

    VastaaPoista
  2. Hei! Mennään viettää viini-iltaa sinne porukalla joku kerta?? :)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...