5.1.2011

Nerdalert!

I did it! Pari päivää kesti, mut kuoriutuhan musta oikee bloginörtti. Sain kommentoinnin toimimaan! Nyt oliskin siis parempi, et kommenttia alkais pukkaa oikein olan takaa.

Yks asia, minkä olen unohtanut tyystin avata, on blogin nimi. Social Media Junkie pälkähti päähäni, kun mietin mikä kuvastaisi parhaiten minua toimittajanraakileena ja samalla vapaa-aikaani ja intohimojani. No, pakko tunnustaa. Hei, olen Johanna ja olen sosiaalisen median liikakäyttäjä. Sen verran homma on karannut käsistä, että vihjailuja on jo tullut. Vähentääkin voisi kuulemma naamakirjassa, kaikenmaailman blogeissa ja Twittereissä roikkumista. 

Nääh, miksi vähentää, kun se vaan on niin loistava tapa seurata mitä maailmassa tapahtuu, vaihtaa mielipiteitä, keskustella, tavata samanhenkisiä ihmisiä ja ylipäätään keino verkostoitua. 

Tunnustautuuko joku muu social media junkieksi?

Nyt kun hommat vihdoinkin toimii blogissa, tervetuloa vielä kerran ajatusteni pariin!Tervetuloa!
3 kommenttia:

 1. Jee-jee, hyvä supernörtti-Johanna!! Mistä se kommentointijuttu sitten kiikasti?

  Mukavaa torstaita toivotteleepi toinen Junkie.. :P

  VastaaPoista
 2. Heeyyy! Tosi hyvältä näyttää! Nyt vaan niitä päivän asuja odotellessa! Taidankin ruveta seuraamaan tätä huippublogia =) niin ja, mukavat loppiaisen jatkot!

  VastaaPoista
 3. Heyheyhey!

  Tuuli: Supernörtin on nyt pakko tunnustaa, et se ei vaatinut kuin yhden klikkauksen :D Palautin vaan alkuperäisasetukset...

  Anniina: Kiitoksii vaa kovasti! ;)

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...