1.1.2012

Lupaan...

Harvemmin teen sen kummempia uuden vuoden lupauksia ja tälläkin kertaa puhun ennemmin tavoitteista, joita haluan asettaa itselleni.

Tavoitteita kun on aina hyvä olla. Niihin ei kannata kuitenkaan suhtautua veren maku suussa ja äärimmäisellä vakavuudella. Epäonnistumisen vaara kasvaa ainakin itselläni jos asenne on liian tiukkapipoista.

Mutta omaa hyvää oloa ja mielenterveyttä ajatellen haluan pyrkiä muutamassa asiassa parempaan:






1. Aktiivinen treenaaminen


Ainakin itselläni pettämätön keino saada lisää energiaa ja hyvä olo, vaikka se lähteminen onkin välillä uskomattoman vaikeaa. Niinpä olen jo sopinut parhaitten ystävieni kanssa, että aloitamme yhdessä taas säännöllisen liikunnan harrastamisen <3

Lisäksi suunnittelin pientä varustelua myös kotona treenaamista ajatellen. Palaan näihin sitten keväällä!


2. Terveellinen ruokavalio

Tätä odotan jo malttamattomana! Haluan palata takaisin siihen proteiinipitoiseen ruokavalioon, kun pääsen takaisin Suomeen. Täytyy vain ensin päästä täältä vohveleitten, ranskalaisten ja majoneesin luvatusta maasta :D






3. Haluan olla mukavampi ihminen

Lupaan ajatella entistä enemmän muita ja heidän kantaansa, hymyillä enemmän, ajatella positiivisemmin ja nähdä ihmiset aina yksilöinä, en yleistää. Arvostan entistä enemmän niitä kaikkein tärkeimpiä. Koskaan kun ei tiedä, onko edessä se loppuelämä...


4. Kiinnitän huomiota luonteeseeni


Itsepäisyyteeni ja äkkipikaisuuteeni lähinnä. Enemmän malttia ja taitoa hillitä itseni riitatilanteissa. Omaa persoonaa on hankala alkaa muuttaa, mutta aion yrittää kehittää luonnettani ja oppia luopumaan joskus niistä omista periaatteista. Aina se ei vaan ole sen arvoista pitää niistä kiinni kynsin hampain.







5. Panostan opiskeluuni ja uraani


Valmistun tänä vuonna, se on varma. Nyt keväällä menen toistamiseen työharjoitteluun ja haluan panostaa siihen täysillä. Sitten vielä täytyy päättää, minne hakea viimeistä harjoittelua tekemään. Ja se päättötyön aihe...


6. Nukkumaan ajoissa ja tarpeeksi unta


Loppuvuosi on ollut ihan hullua nukkumisen osalta. Kärsin helposti nukahtamisvaikeuksista ja täällä vaihdossa en ole edes usean kuukauden aikana tottunut nukkumaan yksin. :( Kunhan saan taas nukkua Miehen vieressä, tiedän että helpottaa. Lisäksi aion kokeilla yhtä uutta apteekissa myytävää rohdosvalmistetta, jota on kehuttu kovasti. Nukkumaan puoleenyöhön mennessä, se on tavoite numero yksi ensi vuodelle!







Mitä te olette ottaneet tavoitteeksenne?


Kuvat We<3it.






2 kommenttia:

  1. Hyviä tavoitteita! Ja ihana ajatus ylipäätään, ettet tee lupauksia, vaan asetat tavoitteita. Esimerkkiäsi seuraten, näin taidan tehdä itsekin :).

    Ihan samanlaisia tavoitteitaa on itsellänikin. Edistää uraa, mutta muistaa myös nautinnollinen vapaa-aika. Liikkua ja syödä monipuolisesti. Koittaa muistaa nauttia kaikista pienistä arjen ihanuuksista!

    Oikein onnellista vuotta 2012!

    VastaaPoista
  2. Hei Elena!

    Iso kiitos kommentistasi :)

    Sain tänään ison ja odotetun uutisen (kirjoitin tästä oman postauksen), joka vaikuttaa paljon myös noihin tämän vuoden tavoitteiden saavuttamiseen!

    Nyt on vieläkin realistisempaa, että voin nauttia juurikin niistä arjen pienistä ihanuuksista, jihuu!!

    Oikein antoisaa vuotta 2012!

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...