14.9.2012

Tervetuloa juhliin!


Tervetuloa ja käykää peremmälle! :)





Tästä vielä tervetuliasjuomat jokaiselle. Alkaa hihityttää vähän väkisin, kun vierustoverilla onkin yks kaks viikset, testattu on!






Ihan mahtavaa kun pääsitte paikalle. Pukeutumiskoodista en maininnutkaan sen kummemmin, ei haittaa vaikka olisit yöpaitasillasi, lököverskat jalassa tai vaikka vielä työvaatteet päälläsi. Näihin juhliin voi tulla juuri sellaisena kuin olet.






Itse fiilistelen vieläkin parkatakkiani, kuvan perusteella näköjään :D Ja ihan hyväkin jos satuit ottamaan mukaan jotain lämpimämpää tai jalassasi on valmiiksi villasukat. Tänään nimittäin ollaan ulkosalla leffan merkeissä. ;)






Ja älkää huolestuko, villasukkia ja -paitoja sekä vilttejä löytyy talon puolestakin. Mutta leffa ei olisi mitään ilman pientä purtavaa, vai mitä? Eli tätä kautta, olkaa hyvä ->





Juhlien perimmäinen syy oli tosiaan tutustua teihin ihan hiukan paremmin. Eli jos voisitte ennen elokuvan päättymistä käydä raapustamassa pienen viestin kommenttien puolelle, olisin SUPER kiitollinen <3 <3 <3






Voin aloittaa kertomalla teille itsestäni. 

1. Moi, oon Johanna. Olen 31-vuotias avovaimo, joka opiskelee toimittajaksi. Ahkeroin parhaillaan päättötyöni kanssa, eli vielä tämän vuoden puolella olisi tarkoitus juhlia valmistujaisjuhlia. 

2. Tykkään koirista ja toivon saavani oman karvakuonon lähivuosina. Mulla on ollut kultainennoutaja, jonka nimi oli Dogi.

3. Olen surkea kokki. Siis täysin peukalo keskellä kämmentä mitä tulee ruuanlaittoon. Onneks Mies kokkailee mielellään :D

4. Pelkään kuollakseni hämähäkkejä ja syöpää. Toiseen ei ole mitään syytä, ne vaan on yök, toinen taas on kamalin asia maailmassa.

5. Tämä blogini on tarkoituksella kevyen kevyttä höttöä. Eli koko maailmani ei pyöri shoppailun ja vaatteitten ympärillä, vaikka sellaisen kuvan saattaakin saada. Mutta niistä nyt vaan on mukava kirjoitella, iästä riippumatta.

Ihan näin pitkää sepustusta en odota teiltä, halusin vain kertoa hiukan enemmän itsestäni. Nyt laitan sormet ja varpaat ristiin samalla toivoen, että saisin tietää jotain teistä. Ja vaikka törmäisit tähän postaukseen vasta viikkojen kuluttua, älä epäröi kirjoittaa vielä silloinkin!

Ja se tämän illan elokuva? Se olkoon teidän jokaisen ikioma lempparileffa ;)


Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle teistä!!


Kuvat Pinterest.


I guess I might have a few foreign readers. This is for you guys: Welcome to my first Virtual Blog Party. I am so glad that you are here. Please come in and join the party. Let me get you something to drink. So we are here tonight to get to know each other a little bit better. I really want you to wander on down to the comment section below and tell something about you. What I love about social media is having the opportunity to meet and connect with people. That's why I'm hoping to get to know you better and get more comments from you. There's a popcorn buffet in the corner so help yourself. It's gonna be movie night outside!





8 kommenttia:

  1. Mun nimi on Anu ja olen 28-vuotias tuore rouva ;) Elokuussa siis juhlittiin meidän häitä. Olen vakkarihommissa ja teen tuotannonsuunnittelua.

    Tykkään sisustamisesta ja omaa kotia on mukava laittaa. Haaveissa on joskus rakentaa omakotitalo, mutta sopiva tontti puuttuu ainakin vielä.

    Yhtään en muista, mistä tänne löysin, mutta löysin nyt kuitenkin :) Kiva blogi ja seurailen kyllä. Tsemppiä lopputyön tekemiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anu!

      Pelastit niin mun päivän, kiitos! :D Mukava kuulla susta, juuri tätä kaipasinkin. Ja onnittelut vielä häitten johdosta! Haaveilen itse, että joku päivä mentäis Miehen kanssa pienimuotoisesti ulkomailla naimisiin, ehkä Italiassa. Se olis se "meidän juttu".

      Meillä on ollut nyt kolme vuotta oma asunto ja viihdytään täällä asuinalueella niin hyvin, että haaveilen myös omasta tontista ja omakotitalosta sitten joskus täällä lähistöllä...ja sisustaminen on itsellä myös lähellä sydäntä, tänään viimeksi kävin tekemässä pieniä hankintoja, niistä pian blogissa lisää ;)

      Ihanaa syksyn jatkoa, ilomielin kuulisin jatkossakin mitä sulle kuuluu ja vaikka postaustoiveita!

      -Johanna-

      Poista
    2. Mukava kuulla, jos pelastin sun päiväsi :) Oma päiväni ei ollut se paras, mutta kyllä tämä tästä taas iloksi muuttuu.

      Kiitos onnitteluista :) Ihanalta kuulostaa teidän suunnitelma.

      Pakko vielä tunnustaa, että mulla myös opintojen loppuunsaattaminen on vähän venynyt töiden takia, mutta nyt on hyvä suunnitelma ja reippaalla mielellä suunnitelmaa toteutan, joten eiköhän ne paperit mullekin vielä saada. Aikoinaan työelämä vei mut täysin mukanaan ja vaikka erinomaisesta cv:stä kiitoksia saankin, niin paperien puuttuminen on mielessä todella usein.

      Paljon tsemppiä sulle ja myös Petra Pauliinalle :)

      Poista
    3. Sateen jälkeen paistaa aina aurinko, usko pois!

      Itselläni kaupallisen alan tutkinto ei koskaan tullut valmiiksi, mutta neljä vuotta opintoja ovat iso pääoma, enkä murehdi pätkääkään papereitten puuttumista. Nyt olen löytänyt sen oman juttuni ja siksi valmistuminen paljon isompi ja tärkeämpi asia tällä kertaa.

      Se kai tärkeintä onkin, miltä itsestä tuntuu, haluaako tutkinnon saattaa loppuun vai onko ne muut asiat, jotka vievät voiton. Ainakaan ei saisi sortua ajattelemaan sitä, mikä muitten mielestä olis se "oikea" tapa toimia.

      Paljon iloa ja hyvää fiilistä! Tänään vielä tiedossa sisustusjuttuja blogissa :)

      Poista
  2. Heiii täällä ollaan! Pitkän työpäivän päätteeksi onkin ihana rentoutua leffan parissa popcornia mutustellen, joten kiitos kutsusta! :))

    Harmittaa, kun lemppariblogien kommentointi on viime aikoina jäänyt niin vähälle - omakin blogi päivittyy niin löyhään tahtiin! Mutta joskus elämä vaan menee niin vauhdilla eteenpäin, että hyvä kun itse pysyy mukana. Mutta lukemassa kyllä käyn täällä edelleen joka postauksen! Yritän parantaa tapani ja kommentoida useammin.

    Täälläkin siis pitäisi kesän jälkeen taas viritellä gradua käyntiin, mutta samalla työt jatkuvat - uusiakin mielenkiintoisia työjuttuja on tullut kuvioihin. Minä en ihan tämän vuoden puolella vielä pääse valmistumaan, mutta ehkäpä sitten keväällä!

    Kiitos näistä kivoista blogijuhlista - nuo alkudrinkit olivat aivan hulvattomat :D Ja mikäs sen mukavampaa, kuin juhlia lökäpöksyissä kotisohvalla! :)) Oikein ihanaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun pääsit Petra juhliin! Ja kiitos hauskan idean lainaamisesta :)

      Ja usko pois, tiedän todellakin kun vauhti on sellaista, ettei meinaa itse pysyä perässä! Turhaan murehdit omaa kommentointitahtiasi, ylivoimaisesti suurin osa blogini ihanista kommenteista tulee sinulta :D

      Joskus on ihan perusteltua siirtää valmistumista, jos työelämä tarjoaa jo haasteita, onnittelut uusista työkuvioista muuten <3 Itsellä on kova kiire valmistua, alkaa olla sen verran ikää (vaikka kuinka onkin vain numero :D) ja aikaisemmin suorittamani tutkinto venyi aikoinaan niin, etten jaksa enää toistamiseen samaa. Joten jouluun mennessä on oltava valmiin paperit kädessä, piste! Paljon tsemppiä gradun virittelyyn.

      Iso halaus ja kiitos, toivottavasti vietät ihanan rentouttavan viikonlopun :)

      Poista
  3. Elena täällä hei! Onpas ihanat juhlat tosiaan :D.

    Täällä siis 28-vuotias nuori nainen, turkulainen, työelämän jo mukaansa tempaama! Blogisi on ihana, mulle tulee aina joko 1) hyvä mieli, 2) rauhallinen ja tyyni olo tai 3) inspiraatio täällä käydessäni! Yleensä noita kaikkia sopiva sekoituus kerralla! :)

    Olen joskus koittanut aloittaa itsekin bloggaamisen, mutta into on aina lopahtanut. Melko aktiivisesti onneksi muistan aina tulla piipahtamaan muiden blogeihin, ja nämä juhlat tosiaan olivat ihan huippujuttu! Kiitos, että jaksat pitää ihanaa blogia ja ilahduttaa meitä lukijoita, koitan itsekin muistaa tulla kommentoimaan vähän aktiivisemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt näitä voi jo pitää kunnon juhlina, kun vieraitakin on enemmän kuin kaksi! Oon niin iloinen :D
      Ja ootte kaikki jaksaneet kirjoittaa useamman rivin itsestänne, kiitos!

      Elena, kiitos ihanasta kommentista ja mukavaa kun pääsit mukaan kekkereihin! Ei kommentoinnin muistamisesta oo tarkoitus stressiä ottaa, mut onhan se ylivoimaisesti paras palkkio bloggaamisesta. Ja tottakai jos onnistun blogini kautta tarjoamaan tuollaisia tuntemuksia, joita mainitsit, en voi olla iloisempi! :)

      Oon myös innolla pistänyt merkille, että teissä lukijoissa on useampi itseni ikäinen, jotka ovat työelämässä ja varmasti aika samassa elämäntilanteessa, kuin itse olen. Luo juuri sitä samanhenkisyyttä, josta mainitsin postauksessa.

      Lupaan jatkossakin tarjota inspiraatiota ja päivittää blogia aktiivisesti, stay tuned!

      Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...