13.3.2013

Äkkilähtö kynsilakoille!


Nyt on pakko jakaa teillekin vinkki yhdestä todella kätevästä tuotteesta. Törmäsin Kicks-kosmetiikkaliikkeessä näppärään kynsilakanpoistoaineeseen, josta on tullut ehdoton suosikki. Ei enää ärsyttävää vanulapuilla hinkkaamista.

Ideana on siis kaikessa yksinkertaisuudessa kastaa putsattava kynsi tyynyyn, jossa on sormen mentävä kuoppa. Muutaman sekunnin kun sormea pitää tyynyn sisässä, ja kynsi on täysin lakaton!


Tehokkuudestaan huolimatta tuote ei sisällä asetonia, eli ei kuivata kovin pahasti kynsiä, joka ainakin tekee pahaa omille liuskoittuville, ohuille kynsille.


Ja mikä parasta, tuoteselosteesta käy ilmi, että ympäristöystävällisyyskin on huomioitu, tuote kun on täysin biohajoava.

Ja ne varpaankynnet täytyy valitettavasti edelleen putsata vanulappujen avulla, lapun vaan kun kastaa tyynyyn. Mutta tykkään kovasti ja suosittelen!

Muistutus hei muuten vielä kaikille käynnissä olevasta arvonnasta. Eli kirjautumalla blogin lukijaksi (vasemmassa reunassa) olis mahdollisuus voittaa purkki kookosöljyä, joka saapuu suoraan Thaimaasta. 
Täältä löytyy lisätietoja. Pari päivää vielä aikaa osallistua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...