17.3.2013

Chanelin ripsiväri


Sain tuliaisiksi äidiltäni Chanelin vedenkestävän ripsivärin hänen Tukholman matkaltaan. Vielä en ole ehtinyt tuotetta testata, on mennyt viikonloppu meikittömissä merkeissä.


Mutta kohta suuntana ovat äitini syntymäpäivät, joten täytyy vähän edes ehostautua ja samalla voisin korkata uuden ripsarin. Lupaan kertoa mielipiteeni myöhemmin!

Ja hei, nyt on kookosöljy-arvonta päättynyt, muutama (omien laskujeni mukaan neljä) osallistui arvontaan, jihuu! :D Saan palkinnoksi annettavan öljyn vasta maaliskuun viimeisinä päivinä, joten suoritan arvonnankin vasta tuolloin. 

Ja tuskin arvontaan jo osallistuneet pahastuvat, jos halukkaat voivat edelleen osallistua. Joten kirjaudu ihmeessä blogin oikeassa reunassa lukijaksi, jos eksyt tänne vielä toisenkin kerran ensimmäisen eksymisen jälkeenkin. :)

EDIT: Pakko tulla kertomaan ripsarikokemukset heti tuoreeltaan. Wau! Nyt on ripsari meikäläisen mieleen. Todella intensiivinen musta sävy, ainakin puuteroidut ja taivutetut ripset saivat pituutta ja kaarevuutta oikein kunnolla ja mikä parasta, kuminen harja on todella hyvä. Nyt jos joku suunnittelee uuden ripsivärin hankkimista, suosittelen tätä. Ja tämä tuote on siis tarkalleen ottaen kyseessä *klik*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...