6.3.2013

Varma kevään merkki!


Täytyyhän sitä jatkaa jo perinteeksi muodostunutta tapaa ja jakaa teidän kanssanne JO NYT netistä bongaamani ensi kesän jäätelöuutuudet :D

Okei okei, ne eivät ole ilmestyneet vielä kaupan kylmäaltaaseen (mikä normaalisti on se varma merkki kesän lähestymisestä, mut kyllähän tää nyt jo lasketaan. Kevät tulee hei, eikä mikään voi sitä estää <3

Makuja-sivusto on koonnut yhteen kaikki kevään ja kesän jäätelöuutuudet Suomen Nestléltä (Valio jäätelöt), Unileveriltä (GB Glace, Ingman) ja Ben & Jerry'silta.PUIKOT
Magnum 5 Kisses -sarja
Uusi Magnum 5 Kisses -sarja tarjoaa nimensä mukaisesti viisi erilaista jäätelömakua: Magnum Crème Brûlée, Magnum Meringue et fruits rouges, Magnum Tiramisù, Magnum Gâteau au Chocolat ja Magnum Tarte aux Pommes.
Kingis Pekaanipähkinä Laktoositon
Kingis-sarjaan on tulossa laktoositon Kingis Pekaanipähkinä.
Marabou Vanilla
Paksulla Marabou-kuorrutteella peitettyä vaniljakermajäätelöä. Jäätelöllä on Rainforest Alliance -sertifiointi.
Ingman Vohveli Vanilja ja Ingman Vohveli Trio
Perinteinen vohvelikeksi tulee nyt ensi kertaa markkinoille jäätelön muodossa.
Fazer Kismet -jäätelöpuikko
Vuonna 1974 markkinoille tullut Kismet-vohvelisuklaa on yksi Fazerin rakastetuimmista tuotteista, ja nyt herkkua on luvassa myös jäätelönä.
Fazer Tyrkisk Peber
Kevään toinen karkkiuutuus on Fazer Tyrkisk Peber. Turkinpippurirouheella kuorrutetun puikon sisuksista paljastuu vaniljakermajäätelöä ja salmiakkisydän. Puikot myydään 14 jäätelön monipakkauksessa.
Laktoositon Puffet Päärynä
Laktoosittomien kerta-annosjäätelöiden valikoima laajenee uuden Puffet Päärynänmyötä.
Classic Pekaani – Suolainen Kinuski
Puikkouutuus, jonka maitosuklaa-pekaanipähkinäkuorrute kätkee alleen vaniljakermajäätelöä ja suolaista kinuskikastiketta.
Panda Lakupala Choco
Suklaakastiketta ja suklaakermajäätelöä rapean lakritsikuoren allaTUUTITJättis Kaktus ja Jättis Vanhanajan Mansikka Laktoositon
Jättis-tuoteperhe laajenee kahdella uutuudella: Ison jäätelönautinnon ystäviä hemmotellaan Jättis Kaktus ja Jättis Vanhanajan Mansikka Laktoositon -uutuuksilla.
Daim Mansikka
Daim-jäätelötuuttisarja täydentyy Daim Mansikka -tuutilla.
Ingman Mustikkatuutti
Ingman Mustikkatuutti on ensimmäinen sarjan laktoositon vaihtoehto. Tuutteja on saatavilla myös moninpakkauksessa. Kaikkiin Ingman-tuutteihin tulee myös entistä rapeampi vohveli ja näyttävämmät kastikkeet.
Pingviini Suklaasydän, Pingviini Lakusydän ja Pingviini TropicCola Mix
Suklaasydän ja Lakusydän ovat reilumman kokoisia tuuttiuutuuksia, joiden juju on tuutin keskeltä löytyvä makusydän. Kolalta ja appelsiinilta maistuvasta Pingviini TropicCola Mix -tuutista löytyy myös eksoottista tuttifrutti-kastiketta.
Panda Valloittava Valkoinen
Panda Valloittava Valkoinen pitää sisällään vaniljajäätelöä, valkosuklaarouhetta ja valkosuklaakuorrutetta.
Cornetto Enigma Popcorn ja Cornetto Enigma Mansikka
Premiumtuuttisarja laajenee popcornin ja mansikan makuisilla uutuuksilla.KOTIPAKKAUKSET


Ingman Vanhanajan kermajäätelöt ja 1,8 litran kotipakkaukset
Ingman tuo markkinoille Vanhanjajan kermajäätelösarjan yhden litran pakkauksissa. Makuina on saatavilla Vanilja, Trio Mansikka-Vanilja-Suklaa sekä Trio Minttu-Vanilja Suklaa. Litran pakkausten lisäksi markkinoille tuodaan myös 1,8 litran Ingman Trio Mansikka-Vanilja-Suklaa sekä Duo Päärynä-Suklaa -jäätelöt.
Magnum Vanilja-Suklaa ja Magnum Suklaa
Magnum-tuotteita on tulossa myös 0,45 litran kotipakkauksiin kahdessa maussa.
Ben & Jerry's Core Sarja
Ben & Jerry's lanseeraa uuden Core-sarjan, jossa makunautinto valitaan lusikallinen kerrallaan yhdistelemällä sopiva määrä sattumia, kastiketta ja jäätelöä. Valittavana on kolme eri jäätelöä: Ben & Jerry's Peanut Butter Me Up (maapähkinävoita, maapähkinäkuppeja, vaniljajäätelöä ja vadelmahilloa), Ben & Jerry's Karamel Sutra(kinuskikaramellikastiketta, suklaajäätelöä, kinkuskikermajäätelöä ja suklaapaloja) ja Ben & Jerry's Blondie Brownie (vaniljakermajäätelöä, suklaakermajäätelöä, kinuskikaramellisydän, brownie- ja blondie-kakkupaloja)
Pingviini Appelsiinimaito ja Pingviini Maitokaakao
Tänä keväänä pakastealtaisiin saapuu uusi jäätelöinnovaatio, jonka pääraaka-aineena toimii maito. Maitojäätelö on kuluttajien toiveesta pakattu perinteiseen yhden litran tiiliskivipakkaukseen.
Aino Suklainen Mokkaunelma
Aino-jäätelöperheen uusimassa tulokkaassa yhdistyy suklaa ja kahvi.
Kingis Minttu-Suklaa Laktoositon
Kingis-sarjaan on tulossa myös tämä 0,5 litran kotipakkaus
Ingman Creamy Englantilainen lakritsi
Ingman Creamy -sarja täydentyy vähälaktoosisella Englantilainen lakritsi -jäätelöllä. Jäätelö on saatavilla 0,85 litran kotipakkauksena.

Ja ensi kesän ruokavaliosta ei taida olla epäselvyyttä, niin montaa uutuutta on pakko maistaa heti tilaisuuden tullen.

Mikä näistä houkuttelee teitä eniten? Taidan ottaa tästä itselleni tehtävälistan, josta rastin jo maistetut yli. Who's with me?? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...