23.3.2013

Shoes nro.2


Kenkämetsästys on edennyt seuraavaan potentiaaliseen pariin, ensimmäiset H&M:n ovat vielä harkinnassa pitääkö vai palauttaako. Ja sama kohtalo taitaa olla näillä toisillakin...

Hankala kenkämalli selvästi, helposti liian löysä, kun tukea ei ole paljoakaan. Mutta en luovuta! Viimeisimmän parin bongasin Nellyltä, tykkäsin erityisesti tuosta jalkapöydän päälle tulevasta remmistä, vähän ohuempi kuin ensimmäisissä kengissä. 

Kesää varten löytyi myös parit housut H&M:lta, jotka ovat juuri sitä, mitä aiemmin julkaisemissa kuvissa suunnittelin...

Molemmat housut on ihan unelmat (polka dotsit löytyy täältä, metalliyksityiskohdin koristellut täältä) ja ehdottomasti tulee käyttöön, mutta kenkien kanssa arvon vielä (löytyy täältä).

Ja tältä nää näyttäis tän päällä:Mitäs tykkäätte? Onko joku muu miettinyt tän tyylisten kenkien ostamista? Voisin tehdä yhteenvedon niistä, jotka olen itse bongannut. :)
2 kommenttia:

  1. Ihanat beiget! Terkkui stadist. Oot söpö. :) - Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Miia!!! Tosi kiva kun kommentoit <3 Ja enpä tiedä söpöydestä, siitä voidaan olla montaa mieltä :D Mut housut on tosi kivat. Muista hei osallistua kans arvontaan, jos kiinnostais saada purkki kookosöljyä, ei tarvii kun kirjautua jäseneksi blogin oikeassa reunassa ;)

      Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...