17.10.2011

Aurinkoinen sunnuntai maalla

Sanookaa vanhaksi, tylsäksi, kalkkikseksi tai vaikka miksi, mutta mullapas oli ihan ratkiriemukas sunnuntai, kun vietin sen maalla markkinoilla ja ikivanhoihin kivihautoihin ja maataloihin tutustuen! :D

Sain kutsun muutama päivä sitten pariskunnalta, joitten omistamassa asunnossa olen vuokralla, tulla tutustumaan heidän asuinkaupunkiinsa.

Niinpä hyppäsin sunnuntaiaamuna junaan ja puolentunnin kuluttua olinkin jo maalla lehmien ja peltojen keskellä. Me like!

Hyppäsimme autoon ja huristimme läheiseen kylään katsomaan hautakammioita eli suurista kivenlohkareista tehtyjä megaliitteja.

Sen jälkeen jatkettiin matkaa Orvelten museokylään, jossa olikin jos jonkinlaista nähtävää. Käynnissä olivat markkinat ja eräänlainen kilpailu, jossa  maanviljelijät kilpailevat keskenään, kuka ohjastaa parhaiten hevostaan, joka vetää perässään vanhanaikaista auraa pellolla.

Saatan nyt kuulostaa täysin tärähtäneeltä, mutta en muista missä tapahtumassa olisin viimeksi viihtynyt yhtä hyvin :D

Katsokaa vaikka itse, olisitte varmasti viihtyneet!


Paljon käsityöläisiä esittelemässä kädentaitojaan, kauppiaita myymässä paikallisia herkkuja ja tavaroita sekä paljon eläimiä, jotka selvästi myös nauttivat päivästä auringon paisteessa ulkosalla.

Mistä tällaista enää löytää, kysynpähän vaan?? Eikä asiaa ainakaan haitannut, että isäntäpariskunta tiesi aiheesta kuin aiheesta niin paljon, että olin kuin opastetulla kierroksella :)

Kaiken huipuksi sain vielä lahjaksi juustotehtaan antimia ja pienen vanhanaikaisen puodin marmelaadia ja kupillisen taivaallista kuumaa kaakaota. <3 Hölmön onnellisena en voinut kuin hymyillä isosti <3

Luulisi, että tästä ei voisi enää asiat paljon paremmin olla, mutta arvatkaas vaan...tämä tyttö lähtee nimittäin huomenna aamulla Berliiniin ihka ensimmäistä kertaa pitkään siitä haaveiltuaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...