5.10.2011

Pian nähdään!

Nyt on kuulkaas niin, että tämä tyttö tulee kohta Suomeen. Ja aikas nopsaan olenkin siellä, nimittäin kone starttaa aamulla klo6.30!

Ihan vaan käymään olen tulossa, en ole saanut tarpeekseni täällä olosta, no worries :D

Mutta aika sopivaan saumaan kieltämättä osuu vierailuni kotona, sen verran tällä viikolla on mennyt vastakarvaan. Ihan huonosta tuurista johtuu kaikki, ei siis ole mitta tullut täyteen mistään tietystä asiasta.Ihan tuntuu kuin lomalle pääsisi pitkän viikonlopun ajaksi. Tiistaina olenkin jo takaisin täällä Hollannissa. Tiedän että tänne on kuitenkin tosi kiva palata.

Arvatkaa kuinka kivalta kuitenkin tuntuu, kun saa kävellä omaan kotiin, haukata palan ruisleivästä ja pujahtaa sen jälkeen omaan sänkyyn <3


Ajattelin muuten tehdä matkastani Suomeen sellaisen "päivä Johannan kanssa" -postauksen, miltä kuulostaa? Eihän kyseessä ole mikään peruspäivä, mutta ajattelin että kun useamman mutkan kautta tulossa ollaan, niin miksen voisi siitä teille kirjoittaakin.

Onko siellä muuten jo kuinka kylmä? :P


Kuvat We<3it

2 kommenttia:

 1. Täälä länsirannikolla ainakin sataa ja tuulee eli syksy on todellakin tullut. Pipokin on jo kaivettu kätköistä :) Mukavaa minilomaa ja vietähän oikein ihana viikonloppu!
  -maria

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maria!

  Suomi otti kyllä vastaan torstaina myrskyisissä merkeissä, oikein ankeampaa ei olis voinut olla astuessani lentokentällä ovesta ulos :P

  Mutta ihanaa olla kotona, tänään vielä isot juhlat parhaitten ystävien kesken, niin ei oikein enempää voi toivoa <3

  Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua myös sulle! :)

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...