2.10.2011

Historian havinaa ja romanttista taidetta

Mikä ihana viikonloppu tulikaan vietettyä! <3 Päätimme lauantaina lähteä tyttöporukalla läheiseen kylään, jossa kuulemma olisi upeita maisemia ja pieni linna kauniine puutarhoineen.

Niinpä hyppäsimme junaan ja puolentunnin kuluttua olimme Uithuizenissa. Päästyämme perille haimme kaupasta pikniktarvikkeet ja kävelimme muutaman minuutin. Sen jälkeen tuntui kuin olisimme siirtyneet ajassa taaksepäin...


Ihana Eeva-Maria ja upea puukuja.

MenkemaborgEmme olleet ihan varmoja, mitä perillä odottaisi. Niin kuin näette, vastassa ei nyt ihan ollut linnaa, mutta voin vannoa, että kaunista oli! Ja ei ainakaan haitannut, että lämpöasteita oli 24 <3Miia ja sisäänkäynti puutarhaan.
Puutarhassa nautimme piknikeväämme, mansikoita ja viinirypäleitä, juustoja ja patonkia :PPuutarhassa kävellessäni pystyin kuvittelemaan linnanneidot päivävarjoineen ja upeine asuineen samaisessa puutarhassa satoja vuosia ennen minua.

Ajankulun linnanneidot tietysti tarkistivat aurinkokellosta.


Ja koska emme olleet halunneet ostaa huoneenlämpöistä valkoviiniä piknikillemme, oli tietysti pakko turvautua ravintolan palveluihin ja istahtaa hetkeksi nauttimaan auringosta. :)Sitten olikin aika suunnata itse Menkemaborgiin sisälle. Sisällä ei valitettavasti saanut kuvata, mutta voin kertoa, että upean näköistä oli. Kelpais itsellekin kesämökiksi! :D
Yksi aika mielenkiintoinen yksityiskohta oli, että käydessämme läpi talon seinällä ollutta sukupuuta, kaikkein useimmiten mainittu nimi oli meikäläisen etunimi!! :D Aika monta kaimaa on siis asunut tässä paikassa vuosisatojen aikana, vähänkö siistiä?


Ranskalainen Zoé oli myös matkaseurana


Tänään puolestaan oli vuorossa tuo otsikossakin mainittu romantiikka ja taide. Oltiin nimittäin ranskalaisen luokkakaverini Zoén kanssa elokuvissa katsomassa Midnight in Paris.

Aivan ihana elokuva!!! <3 Kyseessä oli ehdottomasti taide-elokuva ja vielä romanttinen sellainen, joten ei ehkä kannata raahata poikaystävää tätä filmiä katsomaan. ;)

Itse tykkäsin elokuvasta kuitenkin valtavasti ja suunnitelmani matkustamisesta Pariisin joulun aikoihin eivät ainakaan muuttuneet!


Eli vähän erilainen viikonloppu täällä, ei taaskaan hurjaa bilettämistä aamuun asti, sorry :D


2 kommenttia:

 1. Näyttipäs ihanalta teidän viikonlopun vierailukohde! Tuli ihan ikävä kesää :) Mun kiitos Hollanti-postauksestasi tulee vähän nyt myöhässä, mutta iso kiitos! Täälä siis kirjoittelee tuon toiveen tehnyt ens kevään vaihtari. Tosi mukavaa kun jaksat päivittää blogia näin ahkerasti. On mukava lukea kuulumisia ja siitä missä kaikkialla seikkailet :)
  -maria

  VastaaPoista
 2. Se on jännä miten nää supermukavat kommentit tuntuu osuvan aina päiville, joina mistään ei tahdo tulla mitään ja kaikki ottaa päähän!! :D

  Eli valtava kiitos Maria, pelastit mun päivän, kun taas Sampopankki on tehnyt kaikkensa pilatakseen sen, murrRR! :P

  Ja tosi kiva jos Hollanti-postauksesta oli jotain apua! Laita ihmeessä sähköpostia tulemaan jos sulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai jotain missä voin neuvoa, vastaan oikein mielelläni. :)

  Nyt täällä onkin sää jo perinteisen syksyinen ja mulla tietysti pieni flunssanpoikanen ja dedä tukossa...Gotta love The Netherlands! <3

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...