26.10.2011

Shop till you drop!

Jotain pientä tuli shoppailtuakin Berliinissä. Muistatteko mitä suunnittelin etsiväni kaupoista ennen lähtöä?
No kynsilakat löytyi, Zaran hame ei ollutkaan niin kiva päällä kuin kuvissa ja tajusin omistavani jo tosi kivan jääkarhu-avaimenperän :)

Muutama uusi merkki tuli myös vastaan, useammasta olin toki kuullut aikaisemmin, mutta nyt pääsin vihdoin itse tutustumaan niihin. Mm. Weekday, Cheap Monday, American Apparel, Lush, Pimkie jne.
Ja älkääs nyt pyörtykö siellä, ettei täti-ihminen ole ennen näissä käynyt, nyt olen. :D


American Apparel

Cos ja Dunkin' Donuts

Starbucks <3


Ja mitä kaupoista sitten jäi käteen? No ne suunnitellut kynsilakat löytyivät American Apparellilta, jossa oli mielestäni täydellinen värivalikoima. Muutama väri jäi vielä odottamaan ensi kertaan, mutta nämä oli pakko saada nyt!


Burgundin punaista.

Maitokahvia.
Ja kirkkaan punaista <3

Cos:lta mukaan tarttui pari super-yksinkertaista rannekorua.
Ja jo pitkään himoitsemani Pantonen muki oli pakko saada!


Ja siinä kaikki! Hyvä kun sain viisikymppiä tuhlattua. Kovasti olen ylpeä itsestäni :D
Toki pienissä putiikeissa kiertely aiheutti vakavan laatuisia houkutuksia, mutta pidin kuin pidinkin pääni kylmänä. Pikku kauppoja oli loputon määrä itä-osassa kaupunkia ja parhaat merkkiliikkeet löytyi Alexanderplatzilta lähdettäessä Münzstraßelle.


Tähän vois pakata kaikki spraymaalit, kun lähtee graffitteja maalaamaan :)

Kyllä niitä avaimenperiä olis löytynyt joka lähtöön.
Pieniä pöllöjä <3
Berliini on muuten kangaskasseista tykkäävän paratiisi!
Nää pallovalot on kivoja!


Eli paljon löytyy vaatekauppoja, seconhand-putiikkeja, kirpputoreja, skeittikauppoja, boheemeja liikkeitä, paperikauppoja, sisustuspuoteja, laukku- ja kenkäkauppoja, musaliikkeitä...oikeastaan ihan mitä vaan ja joka makuun. Hinnat vaihtelee kovasti, riippuen minkä tyylisiä kauppoja etsii.

Eli ei muuta kuin tyhjä matkalaukku kainaloon ja menoksi! :)


Ps. Hei, ootteko huomanneet, että kun klikkaat kuvaa, saat katsottua ne kaikki suurempina ja diasarjana!



2 kommenttia:

  1. Ooo en tiennytkään, että American Apparelilta saa kynsilakkoja... pitääkin käydä kurkkaamassa valikoima marraskuussa! Toivottavasti ehtisin käymään pienellä putiikkikierroksella kun kaikki niin kovasti kehuu Berliinin tarjontaa. Ja myös näissä sinun kuvissasi on niin paljon kaikkea kivaa, että Visa-kortti jo itkee lompakossa... :D

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä houkutuksia oli yllättävän paljon, joten itsehillintää tarvittiin, jotta budjetti ei olisi mennyt uusiksi :D

    Sen verran iso kaupunki on kyseessä, eikä varsinaista yhtä keskustaa ole, että kannattaa katsoa niiden lemppariputiikkien osoitteet valmiiksi netistä ennen reissua. Toki tietyillä kadunvarsilla on tunnettujen vaatekauppojen keskittymiä, jolloin saa katsottua useammankin valikoiman kerralla.

    Alexa ostoskeskusta voin suositella ihan Alexanderplatzin vieressä, sieltä löytyy iso Zara, H&M ja paljon muita merkkejä, myös sellaisia, joita Suomessa ei ole.

    Kerrot sitten millaisen saaliin sait shoppailtua jooko? ;)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...