7.10.2011

Matkalla Suomeen



1:30

Ei ollut herätyskello soimassa, koska lähteä piti jo ennen nukkuumaan menoa. Laukku kainaloon ja menoksi. Ulkona on yllättävän lämmin ja balleriinat osoittautuvat ihan hyväksi valinnaksi.

Ihan uskomaton meteli muuten lähtee tuollaisesta perässä vedettävästä matkalaukusta, kun keskellä yötä menet sen kanssa pitkin lähiön katuja. Varmasti herätin koko naapuruston! :D




2:15


Groningenin rautatieasemalta hyppäsin bussiin, joka kuljetti minut Saksan puolelle Bremeniin. Heräsin kun poliisit  nousivat kyytiin. Passintarkastusta tekivät, ei sen kummempaa...

Yllätyksekseni torkahtelen koko matkan. Yleensä bussissa nukkuminen ei minulta onnistu.



4:30


Bremenin lentokenttä. Pieni terminaali täynnä suomalaisia turisteja. Tekee jo mieli kääntyä takaisin :P



6:00


Nousen koneeseen ja saan onneksi ihan mukavan istumapaikan ja vierustoverin. Näissä tilanteissa aina vähän jännittää, että millainen arpa osuu kohdalle.



9:20


Matkan aikana siirsin kellot tunnilla eteenpäin. Laskeudutaan etuajassa Tampereelle ja käyn heti hakemassa bussilipun keskustaan.

Ulkona sataa oikein kunnolla ja on hyytävän kylmä, vaikka Hollannin ja Suomen lämpöasteissa ei ole paljoakaan eroa. Balleriinat ei ehkä kaikkein paras vaihtoehto, varsinkaan kun bussin tuloa joudutaan odottamaan.


10:20


Juna Turkuun on juuri lähtenyt. Niinpä tietysti. Seuraavan lähtöön aikaa 2 tuntia. Hmph... Mieluummin olisin jo kotona.








12:11


Vihdoin pääsen viimeiselle etapille. Vaikka lento kesti vaivaiset puolitoistatuntia, kaikkinensa matkaan tuhraantui 12 tuntia ja rapiat.


Mutta on se sen arvoista! Mies odottaa jo asemalla... <3 Kohta kotona!!




   







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...