30.10.2011

Brunssille!

Viimeistä Berliini-aiheista postausta pukkaa, toivottavasti ette ole jo kyllästymisen partaalla? :)

Sunnuntai kun on, ajattelin vielä kertoilla jo aikaisemminkin mainitsemastani brunssipaikasta, joka tuli matkallamme testattua.

Olen kuullut, että Berliinistä erilaisia brunssipaikkoja löytyy lukuisia ja kaupunki onkin oikea aamiaispaikkojen paratiisi. Me like!

Mutta itseasiassa suosittelen erityisesti tätä ihanan boheemia Café Morgenrotia, koska nautin siellä elämäni parhaan Latten. Ja kahvin suurkuluttajana se on jo jotain!


Tätä tulen muistelemaan kaiholla! <3


Kyseessä on siis brunssi, jolla kaikki on vegaani- ja kasvisruokaa. Itse lihaa syövänä totesin, että aamiaisella (satunnaisia leikkeleitä ja pekonia lukuunottamatta) useimmiten syön muutenkin kaikkea muuta paitsi lihaa, joten ilman pienintäkään epäilystä otin vastaan paikan tarjoilut.

Ja kyllä kannatti! Valikoimassa oli mitä herkullisimpia juustoja, kasvislevitteitä ja dippejä, tuoretta leipää, paljon hedelmiä ja kasviksia, jugurttia ja suklaamoussea, muroja ja mysliä ja tietysti sitä taivaallista maitokahvia <3


Nam!! Ja voin taata, että täyttävää oli.


Ja homma siis toimii kyseisessä paikassa periaatteella, että maksat sen mukaan, mikä oma taloudellinen tilanteesi on. Omantunnon mukaan siis hinnaksi tulee 4-8 euroa + juomat päälle. Ei paha siitä, että syödä saa niin paljon kuin jaksaa.

Itse varauduimme siihen, että paikka saattaa täyttyä hyvinkin nopeasti, joten olimme heti oven takana klo11, jolloin ovet aukeavat viikonloppuisin. Ja aina kello kahteen saakka on aamiaista tarjolla.
Ja mites tänne löytää. Ei muuta kuin osoite Kastanienallee 85 Googlemapsiin ja töppöstä toisen eteen. Jos ilma on vähänkin suotuisa, suosittelen pientä kävelylenkkiä. Brunssi maistuu entistäkin paremmalta, lupaan sen! :)


Tässä vielä Mondon esittely paikasta, sekä muutaman muunkin aamiaispaikan arviot. 


Raukeaa ja maitokahvintuoksuista sunnuntain jatkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...