14.10.2011

Jaksaa jaksaa!

Eilen piti tosiaan tsempata vähän itseään jaksaakseen, sen verran tuli urheiltua! Koulusta oli sopivasti vapaata, niin päätin käyttää päivän tehokkaasti liikunnan parissa :)

Ensin nukuin kuitenkin pahimmat univelat pois, heräilin rauhassa ja vasta sitten suuntasin kohti joogatuntia. Ja ihan mukavastihan se meni, vaikka kaikki ryhmäliikuntatunnit täällä pidetäänkin hollannin kielellä.

Heti joogan jälkeen alkoi kahvakuula-tunti, joka on tullut testattua kotona Suomessa ja tehokkaaksi todistettu! En voi kuin suositella, jos kaipaat kunnon lihaskuntotreeniä ja vähän rankempaa hikoilua ;)Kuvat We<3itJa kuten kuvasta voi päätellä, kolmantena oli vuorossa vähän ehkä yllättävämpi laji...
Noin viikko sitten käteeni iskettiin esite, jossa kutsuttiin kokeilemaan luistelua paikallisessa jäähallissa.

Ja vaikkei Suomitytölle kyseessä ole se kaikkein eksoottisin liikuntamuoto, niin tottakai tilaisuus oli käytettävä hyväksi!Hallissa ei paineltukaan kaukalossa, vaan jäistä rataa pitkin. Toki jääkiekkokaukalot löytyy samaisesta hallista, mutta tällä kertaa näin. Pikaluistelu on nimittäin Hollannissa ihan ykköslaji, lajin juuret löytyvätkin täältä ja ihmekös tuo, kun maa on täynnä kanaaleja, joita pitkin luistella!
Ja aikamoista vauhti kovimmat sällit luistelivatkin. Kuulemma nopeutta on parhaimmillaan miehillä yli 50km/h! Siis luistimilla. Jepjep.

Onneksi radalla oli oma kaistansa aloittelijoille ja omansa näille hurjapäille, ettei ihan jalkoihin jäänyt :)
Ja mikäs siinä oli näitten trikoopukuisten miesten perässä luistellessa... ;D

Eli sellainen sporttipäivä mulla! Arvatkaas vaan olinko puhki ja katkipoikki kun lopulta illalla raahauduin asunnolle...Ja kuka käskee tehdä viikon urheilut yhtenä ja samana päivänä, kysynpähän vaan??

Ja mulla alkoi kuulkaas tänään viikon kestävä syysloma!! Että aika rankkaa on, huh. :D Ens viikoksi onkin tiedossa ihan maailman parasta ohjelmaa, pidettäköön se kuitenkin vielä yllätyksenä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...