29.10.2011

Le Corps Mince De Françoise

Berliinin reissusta vielä muutama postaus, sitten lupaan että vaihdan aihetta.

Bongasimme kävellessämme yhtenä päivänä kaupungin kaduilla tällaisen julisteen:Ja pitihän kyseinen keikka mennä katsomaan! Olen tykännyt LCMDF:n musiikista alusta alkaen, mutta koskaan en ollut päätynyt bändiä livenä kuuntelemaan. Osasin odottaa kuitenkin hyvää settiä, koska liikkeellä on huhuja, että hyvin tytöt livenä vetävät.Entisen trion sijaan nykyään kaksistaan bändiä pyörittävät siskokset Emma ja Miia. Asuvat kuulemma Berliinissä.
(Kuva: Tiina Paasonen)


Tuntuihan se vähän hassulta lähteä katsomaan suomalaisen bändin keikkaa kaupungissa, jossa keikkoja on lukemattomia. Mutta kyllä kannatti! Kun tytöt pistivät parastaan, oli hienoa seurata miten suomalainen musiikki riehaannutti ulkomaalaisen yleisön. Ja kyllähän mekin jorattiin!

Illan kruunasi Scandinavian Disco, jossa soitettiin tuoretta musaa, no mistäpä muualtakaan kuin, skandinaviasta. Illan tarjontaan kuului mm. The Soundsia ja Robynia Ruotsista, Röyksoppia Norjasta ja tottakai me käytiin rohkeasti toivomassa myös kotimaista Reginaa ja Villa Nahia. Tapahtuman oli bonganneet muutkin pohjoismaalaiset kuin me. Ihmisvilinässä korvaan tarttui ainakin suomen- ja ruotsinkieltä.

Omasta puolestani suosittelen, että jos Berliiniin suuntaatte jonain päivänä, kannattaa ehdottomasti tarkistaa sen hetkinen keikka tarjonta! Sellainen keikkailun kehto on kyseessä. Katujen varsiin liimatuista julisteista esimerkiksi löytyi melkoisia nimiä. Sellainenkin pikkubändi kuin Coldplay sattui heittämään keikan Berliinissä viikkoa ennen reissuamme.

Tässä vielä muiikkia LCMDF:ltä, vaikkapa niille tämän illan jatkoille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...