20.10.2012

Kenkähuolto jatkuu


Päätin huoltaa loputkin syys- ja talvikenkäni nyt viikonloppuna, kun Mies lähti terveys-, muoti- ja kauneusmessuille Helsinkiin. Näin päin meillä :D

Eli ei muuta kuin kostea rätti putsausta varten esiin, samoin nahanhoitoaine ja suojasuihke. Kengät kiittävät ja käyttöikä pitenee. Ja pieni sade tai lätäköt ei haittaa niin paljoa.

Tässä samalla voisin esitellä välikausi- ja talvikenkäni:


Molemmat mustat nilkkurit ovat H&M:n, toiset paksulla puukorolla ja toiset kiilakorolla. Molemmat oikein mukavat jalassa ja kun hinta ei ole ollut muutamaa kymppiä enempää, voi huoletta lompsia menemään, ainakin ennen lumen ja jään tuloa.


Ruskeita kenkiäni edustavat Dieselin nauhalliset nilkkurit, jotka tarttuivat mukaan Kööpenhaminasta ja Marithé Francois Girbaudin nilkkurit, jotka esittelin ensimmäisen kerran jo täällä.

Kumpaakin paria koitan suojella parhaani mukaan, nahkapohjineen eivät ole mitään jokasäänpopoja. Ja huollon yhteydessä sitä nahanhoitoainetta varsinkin näihin.


Bootsipuolelta lähtivät yhdet hyvin palvelleet saappaat kirpparille, näillä kahdella parilla pärjään oikein hyvin.

Vaaleammat lyhytvartiset ovat Biancosta ostetut ja tummat pitempivartiset ovat Max&Co:n, Roomasta tehty löytö.

Molemmat pitäisi viedä suutarille korkolappujen vaihtoon, niin kuluneet jo, että kauhea meteli lähtee kävellessä.
 


  


Talvipakkasilla varpaani ovat alta aikayksikön jäässä, joten pelkkä villasukka kengässä ei riitä. Pelastukseni ovat olleet nämä Ugg:n "metsurikengät" ja neulesaappaat. Molempiin olen ollut todella tyytyväinen, ruskeat ovat olleet käytössäni valehtelematta jo ainakin 6 vuotta, jos ei kauemminkin.

Näillä pärjää vallan mainiosti, mutta pieni lisäys kenkävarastooni on tulossa. Syytettäköön ylitsepääsemättömän hyvää tarjousta, jota ei voinut ohittaa :D Kerron heti lisää, kun paketti saapuu.
2 kommenttia:

 1. Mun oikeesti täytyisi itsekin huoltaa mun kenkiä mutta olen laiska. :D :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että kommentoit Heidi, löysin näin sun blogiin, joka päätyi heti suosikit-kansioon! :)

   Kieltämättä kenkien huoltaminen ei oo sitä kaikkein hauskinta tekemistä viikonloppuna, mut itse oon huomannut, et menee siinä sivussa, kun katsoo vaikka lemppari-ohjelmaansa samalla tv:stä. Sanomalehteä vaan lattialla, kengät ja tarvikkeet nenän eteen, eikä aikaakaan kun kengät on hoidettu.

   Itse olen sen verran hyvä "tuhoamaan" kenkiäni, et jos en huoltaisi edes puolvuosittain niitä, kenkien käyttöikä ei olis kovinkaan pitkä. :/ Ja näyttäähän ne taas paljon paremmilta jalassa pienen huollon jälkeen.

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...