21.10.2012

Meikkivoiteet testissä


Kirjoitin aiemmin, että hakusessa on uusi meikkivoide. Olen käyttänyt vuosia Joe Blascon äärimmäisen hyvin couperosa-ihoni virheet peittävää meikkivoidetta, enkä voisi olla tyytyväisempi. 

Öljypohjainen voide tuntuu hoitavan ja suojaavan kasvojen ihoa. Korkeanväripigmenttipitoisuuden (60%) ansiosta meikki suojaa myös UV-valolta ja talvisin viimalta ja pakkaselta. Ja pienestä napista riittää yli 300:aan käyttökertaan, eli hintansa arvoinen!

Positiiviset puolet ovat voiteen paksuuden ansiota, mutta samalla se on myös tuotteen huono puoli. Tuntuu, että kasvot voisivat olla raikkaammat ja vähemmän meikatun näköiset, jos meikkivoide olisi ohuempi.

Siksi käytettyäni vuosia yhtä ja samaa, kiinteää meikkivoidetta, kaipaan vaihtelua ja haluaisin kokeilla nestemäistä, vesipohjaista meikkivoidetta. Olen käyttänyt Lancômen Teint Miraclea yhden kesän ajan, kun kaipasin ohuempaa voidetta ja olin tyytyväinen kokeiluun.

Niin paljon on markkinoilla tullut pitkälle kehittyneitä uusia tuotteita, että tuntuu kuin jäisin jostain paitsi, jos en edes tutustu muihin vaihtoehtoihin.


Eli nenä kohti tavaratalon kosmetiikkaosastoa ja testerit kehiin! Tarpeeksi monta hutiostosta vuosien varrella tehtyä on ainakin oppinut, ettei ole mitään järkeä arkailla pyytää tuotteesta pientä näytettä ensin testattavaksi. Ja kiitos naistenlehtien testereitten, montaa tuotetta saa kokeiltua helposti poistumatta edes kotoa. :)


Ja näitä lähdin testaamaan: 1. YSL Le Teint Touche Eclat 2. YSL Perfect Touch ja 3. Chanel Vitalumiére.

Lisäksi otin testattavakseni YSL Matt Touch Primerin, eli kokeilen josko aiemmin kertomaani ongelmaan olisi ratkaisu meikin pohjustustuottesta. Eli meikistä olisi jotain jäljellä pitkän työpäivän päätteeksikin, jos ei ole ehtinyt korjailla sitä päivän mittaan.


Nämä kyseiset meikkivoiteet ovat yhdessä ammattilaisen kanssa valittu, toivomiltani merkeiltä, mutta valinnat ovat katsottu omalle pintakuivalle ja herkälle sekä punoittavalle iholleni sopiviksi.

Toisen iholle kun saattaa sopia ihan erilainen tuote kuin toiselle. Ja voiteet reagoivat eri tavoilla ja näyttävät erilaiselta riippuen siitä, onko iho herkästi rasvoittuva tai onko siinä kuivia kohtia siellä täällä. Toiselle sopii mattavoide, toisella se näyttää kaikkea muuta kuin hyvältä paakkuuntuneena kuiviin kohtiin. You get the point :)


Kertaalleen jokaista kokeiltuani, osaan jo sanoa oman mielipiteeni näistä kandidaateista. Suosittelen silti jokaista kokeilemaan itse, ennen kuin teette oman valintanne.

Chanel pärjäsi heikoimmin, enkä ostaisi sitä meikkivoiteekseni. Peittävyys ei ollut tarpeeksi hyvä omalle iholleni. YSL Le Teint Touche Eclat on saman merkin kahdesta testattavasta se ohuempi ja vähän sama ongelma kuin Chanelin kanssa. Joten näistä eniten pidin ehdottomasti YSL:n Perfect Touchista.

Jos ja kun tämän ostan meikkivoiteekseni, nähtäväksi jää mitä pidän tuosta siveltimen käytöstä, kun olen tottunut meikkisieneen.
Lisäksi ostoslistalle menee muiltakin paljon hyviä arvosteluja saanut pohjustustuote, eli saman YSL:n Matt Touch Primer.

Pidemmällä aikavälillä ja arjen erilaisissa tilanteissa varmasti tuotteet pääsevät vielä parempaan testaukseen, mutta näillä näkymin kaksi uutta lempparia on löytynyt!

Kertokaa kiltit myös omista lemppareistanne meikkirintamalla, jotka olette todenneet parhaiksi, kiinnostaisi kovasti tietää!

2 kommenttia:

 1. Lähdin eilen humpalle ja päätin kokeilla lehden mukana tullutta testeriä tuosta Touche Éclatista. Oon tähän asti käyttäny vaan komboa bb-voide + meikkipuuteri, kun kaikki meikkivoiteet on tuntunu niin raskailta. Ne usein myös "kökkääntyvät" ihon kuiviin kohtiin.

  Mutta tämä oli positiivinen yllätys! Niinkin positiivinen, että pitää kyllä pistää hankintalistalle. Just hyvä tommosiin baari-/edustusiltoihin, kun tarvii peitellä vähän enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla testailu jatkuu edelleen ja tuntuu, et toisena päivänä tykkäänkin Chanelin Vitalumiéresta ja toisena taas just tosta Touche Éclatista. Koitan saada päätöksen tehtyä laivareissuun mennessä, voidaan mennä sit yhdessä ostoksille? :D

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...