30.10.2012

Peach to the cheeks


Vielä yks lisäys uudistettuun meikkivalikoimaan. Kirjoitin aiemmin, että toivoisin meikkipussini sisältöön vähän muutosta sitä mukaa, kun jokin tuotteista loppuu. Vanhoja merkkejä ja tuotteita joita vain on tottunut käyttämään, voisi vähän päivittää...

Nyt kunnossa ovat meikinpohjustus, meikkivoiteen testereitten kanssa arvon vähän vielä mihin vaihtoehtoon päätyisin ja suunnitellut poskipuna sekä ripsiväri on päivitetty.

Nykyinen puuteri on vielä hyvissä voimissaan, mutta sillekin uskoisin löytäneeni korvaajan, kunhan tulee ajankohtaiseksi...


Jos muuten etsitte arvosteluja eri kosmetiikkatuotteista, kannattaa ehdottomasti kurkata Sephoran nettisivut, jossa tavikset saavat kertoa omista kokemuksistaan ja suosituksistaan. Meikeissä on vaan aina se ongelma, että kasvojen ihotyyppi saattaa vaikuttaa paljonkin, sopiiko tuote itselle, vaikka se toisen lemppari olisikin.

Mutta jos jokin tuote on saanut pääasiassa kaikilta viittä tähteä, uskaltaa sitä ehkä itsekin lähteä kokeilemaan... :)

Uusin löytöni sai hehkutusta Karkkipäivä-blogissa, jossa on tosi hyviä ja asiantuntevia meikkineuvoja ja -vinkkejä, suosittelen. Tällä hetkellä kirjoittaja reissaa maailmalla, mistä on myös ihana lukea nyt kun täällä on pimeää ja sateista, pääsee vähän niin kuin nojatuolimatkalle :) 

Blogista siis bongasin Estee Lauderin Nuance poskivärin ja erityisesti peach-sävyssä. Olin pelkästään blogin kuvien perusteella jo aivan myyty, voiko noin kauniin väristä ollakaan??Koska epäilyksenä oli, ettei poskipunaa sen valmistuksen lopettamisen takia välttämättä enää mistään löytyisi, googlailin useamman paikallisen pienen kemikalion ja valmistauduin kiertämään ne kaikki...pahimmassa tapauksessa tuloksetta.


Siksi ilahduinkin iloisesti, kun jo ensimmäisestä kemmarista en saanutkaan vastaukseksi ei-oota, vaan peach-poskipuna löytyi muiden sävyjen joukosta!

Hakusessa oli nimittäin juuri persikkainen puna, jota olen suunnitellut meikkivalikoimaani ties miten kauan. Ja hyvä kun päätyi meikkipussiin, on nimittäin aikas herkullinen kasvoilla :)Source: google.com via Johanna on Pinterest
Source: thelane.com via Johanna on Pinterest
Juu mut nyt on kyllä meikkiuudistukset tältä erää tehty, sen verran lompakko on ottanut kolhua. Onneks kaikki uudet tuotteet kestää kuitenkin pitkään, ei tarvitse taas hetkeen mennä ostoksille.

Mitä meikkilöytöjä te ootte tehneet viime aikoina?
3 kommenttia:

 1. Oi. Oijoi!! Mulle kans, ihana sävy! <3

  VastaaPoista
 2. Jep, sulla on myös sanavahvistus päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä kun selvisi! Koitan saada ärsytyksen pois asetuksista :(

   Ja vinkkinä muuten, löysin Estee Lauderin poskipunan Puutorin laidalla olevasta Monalisa -kemikaliosta, jos sieltä ei tätä sävyä löydy, niin kannattaa käydä heidän toisessa liikkeessään Yliopistonkadulla! ;)

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...