26.10.2012

One of those weeks...tgif!


Miten voikin olla, että välillä perjantaisin on sellainen olo, että voisi linnoittautua kuukaudeksi neljän seinän sisään ihan ylhäiseen yksinäisyyteensä, ja tuhista vaan peiton alla. Joopajoo, yksi tällainen viikko takana...

No onneksi lumimyräkkä tuli ja hoiti järjestelyt, jos ei nyt ihan kuukaudeksi, niin viikonlopun ajaksi ainakin. Kaksi autoa pihassa, joissa molemmissa kesärenkaat. Ulkona kinoksittain lunta ja peilikirkkaat tiet.

Otin itseäni kuitenkin niskasta kiinni vielä pitkän työpäivän jälkeen, reissasin kahdella bussilla kauppakeskukseen ja ostin viikonlopulle selviytymiseväät, jos keli tästä vielä pahenee ja ulos julistetaan ulkonaliikkumiskielto (jotain tämän suuntaista lööpit huutelivatkin jo, talvi tuli sitten ihka ensimmäistä kertaa Suomeen vai?)

Jos ei muuta, niin ainakin kaikkea mielenkiintoista on luvassa täällä blogin puolella! Esittelen oman testitulokseni mukaan parhaaksi valikoituneen meikinpohjustustuotteen, talvisaapassuosituksen sekä yhden takuuvarman pimeitten pakkasiltojen piristyksen. Ai niin, ja hiustenkiharruspostaustakin lupaan väsätä! :)


Nyt korkkaan yhden kylmän siiderin, nostan jalat ylös ja vedän syvään henkeä. Mukavaa viikonloppua!
2 kommenttia:

  1. No onpa meillä ollut samanlainen ostoskorin sisältö: Happy Joen korkkasin minäkin tässä äskettäin, cheers for the weekend! :) Huomasitko muuten, että korkin sisäpuolelta löytyi "mietelause"?

    VastaaPoista
  2. Voi ei, en huomannut ja korkki tietysti jo roskiksessa! Eli pakko ostaa uusi Happy Joe jonain päivänä :D

    Voisin korkata siiderin vaikka sen jälkeen, kun olen jättänyt ensi viikolla tarkastettavan version opinnäytetyöstäni, jihuu! <3

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...