14.10.2012

Meikkipussin sisältö uusiksi


Mikä lie "kaikki vaihtoon" -vimma nyt on iskenyt vähän joka asiassa?? Olen uusinut lähes koko takkivalikoimani syksyn aikana, vienyt kassikaupalla vaatteita myyntiin kirpputorille ja siivonnut kaapit ja mapittanut paperit ja niin edelleen. Ehkä valmistaudun johonkin uuteen..?

Ja nyt seuraavaksi uudistuksen kohteeksi on joutunut meikkipussini. Enää en ole onnekseni opintolainan ja -tukien sekä surkean tuntipalkan varassa, joten mieleni tekisi kovasti panostaa vähän laadukkaampaan kosmetiikkaan.

Koskaan ei meikkikokoelmani ole ollut kovin laaja. Kaikkia meikkejä käytän vain yhtä kerrallaan, ei siis kymmentä ripsaria, kolmea meikkivoidetta tai useaa huulipunaa. Kaikkia löytyy yksi kappale kutakin. No kynsilakkoja on aika kirjo, mutta eiköhän se sallita? :)

Alkuun ollaan jo päästy, vanha puuterisuti korvattu uudella, samoin kulmakarvageeli. Uusi ihanuus ja jo tovin haaveissa ollut puolestaan on Diorin Crème De Rose -huulirasva. Pientä luksusta <3
En käytä arjessa, enkä kyllä pahemmin juhlassakaan huulipunaa, harvakseltaan huulikiiltojakaan. Niimpä hyvät perustelut arvokkaamman huulirasvan ostolle olivat valmiina takataskussa.

En ainakaan toistaiseksi ole uskaltanut napata tätä aamulla mukaani, sen verran monta perushuulirasvaa olen hukannut vuosien saatossa. Aamulla sipaisen tätä ruusuntuoksuista ja juuri sopivasti kiiltoa huulille antavaa rasvaa ja päivän mittaan käytän ihan "arkihuulirasvaa" :D

Oli muuten vähällä, etten ostanut meikkiosastolla ollessani kynsinauhoille tarkoitettua voidetta. Ihan prikuulleen samanlainen purkki, mutta sisältö vain tummemman punaista. Ajattelin sen olevan vain eri sävyä. Sitähän sitten olisin iloisesti levitellyt huuliini :D

Vielä toivoisin meikkipussini karttuvan muutamalla tuotteella. Haluaisin vaihtaa turhan tuhdin meikkivoiteeni raikkaampaan, sopiva voisi olla YSL Perfect Touch -meikkivoide. Löytyykö kokemuksia?

Suoraan meikkivoiteen päälle ilman puuteria sopisi kuulemma nestemäinen poskipuna. Ja olen jo ehtinyt ihastua joulunpunaiseen Armanin Blushing Fabric -voideposkipunaan, jolla voisi saada aika kivat omppuposket pakkasilla.

Ja nykyinen Sensai 38 -ripsari vetelee viimeisiään, eikä omasta mielestäni ole kaiken hypetyksen arvoinen, joten uusi ripsiväri on pakollinen. Helena Rubinsteinin Lash Queen Mascara Waterproof olis näköjään Stockmannin kanta-asiakas tarjouksessa...

Onko teistä kellään muuten kokemuksia Chanelin puutereista?


2 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä oot tehnyt Hullareilla! Uggin hanskat ovat varmaan tosi pehmoiset ja lämpimät, ja mitä ihania meikkijuttuja! Tuo huulirasva näyttää niin houkuttelevalta...

  Mä käytän tällä hetkellä Chanelin Vitalumiere aqua -meikkivoidetta, joka on tosi kevyt ja peittää juuri sopivasti. Poskipuna on myös Chanelin, mutta puuterina oon käyttänyt ihan Lumenen läpinäkyvää perus-mineraalipuuteria. Voisin kyllä kuvitella, että Chanelin puuteritkin ovat laadukkaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin tyytyväinen löytöihini, mutta hyvät naurut sai kyllä taas, kun seurasi ihmisten hulluttelua :D

   Täytyykin tutustua myös tuohon meikkivoiteeseen. Ootko itse tyytyväinen, kestääkö pitkän päivän ilman korjaamista..?

   Itsellä kun ei ole aikaa korjailla meikkiä työpäivän aikana ja sitten päivän päätteeksi peilistä näkyy sen näköinen nassu, kun en olisi aamulla meikannutkaan :P Mullakin on Lumenen läpinäkyvä mineraalipuuteri käytössä nyt ja ajattelin jos sekin ois osasyy tähän...voisin kokeilla yhden purkin arvokkaampaa puuteria ja katsoa, onko hinta-laatu -suhde kohdillaan.

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...