27.10.2012

Ysl primer (s)...perfection!


Kirjoitin meikkivoiteiden testauksen yhteydessä, että hakusessa on elämäni ensimmäinen meikinpohjustustuote, jotta suurimmaksi haasteeksi noussut meikin karkailu saataisiin kuriin.

Sain kosmetiikkaosastolta testattavakseni pienen näytteen verran Yves Saint Laurentin Matt Touch Primeria. Kokeiltuani sitä, osoittautui ettei kyseessä ollut täsmätuote juuri omaan ongelmaani. Koska en kärsi ihon kiiltelystä, vaan päinvastoin ihoni on pintakuiva, ei tämä primer ollut minua varten.

Päätin ottaa selvää, oliko tämä sittenkään se ysl:n kehuja saanut primer, muistelin nimittäin nähneeni myös tuotteen, jonka levitys tapahtuu harjapäällä. Ja muistinkin oikein. Mutta siitä se ihmettely vasta alkoikin.

Googlailtuani aikani, löysin lopulta kaikki primerit, joita oli, ei vain yksi, vaan yllätyksekseni 4! 

Eli ei auttanut muu, kuin aloittaa selvittely, mistä näissä oikeastaan on kyse. Onnistuin saamaan vielä pienen näytteen testattavakseni Flash Radiance Skincare primerista (kuvassa toinen vasemmalla) ja totesin, ettei sekään ole minua varten. Voide oli hiukan rakeista ja siinä oli heijastavia hiukkasia, joka toivat "kimalletta" kasvoille. Not my cup of tea.

En myöskään kärsi suurista ihohuokosista, joten jäljelle jäi Daily Protective Make-up Base SPF30. Sukellus internetin ihmeelliseen maailmaan ja kotimaiset ja ulkomaiset arviot esiin.


Nämä ja muutamat muut arvostelut saivat minut vakuuttumaan, että tässä voisi olla se primer, joka sopii juuri mulle. Kosteutta ja suojaa herkälle sekä juuri nyt aika stressaantuneellekin kasvojeni iholle, yes please!

Ja kohtalo ottikin sitten ohjat käsiinsä, kun samoihin aikoihin sain puhelun isältäni, joka kuumeisesti etsi minulle tuliaista parhaillaan lentokentällä. Ei tarvinnut miettiä kahta kertaa, mitä toivoa. Parhaassa tapauksessa suolaisen hintainen kosmetiikkatuote saattaisi olla reippaastikin edullisempi verovapaassa myymälässä.


Satuin löytämään hyvän kikan purkin ja harjan käyttöönkin, moni kun tuntuu tuskailevan tuotteen annostelun kanssa.

Harjaa käytetään siis niin, että se on vuorollaan off- tai on-asennossa ja tosiaan, näin kun toimii, ei voidetta tule purkista liikaa. Ja mitäkö pidän tästä primerista? Ihan lois-ta-va!! Tekee juuri sen, mitä primerilta voin toivoa. 

Laitan ensin kosteusvoidetta ja sen imeydyttyä laitan primerin. Kasvot hehkuvat terveinä ja meikki todellakin pysyy kasvoilla koko pitkän päivän. Olen niiiiin tyytyväinen <3

Eli viisi tähteä täältäkin ja suosittelut muille, jos kuvailuni ihotyypistäni pätevät myös omalla kohdallasi, tässä voisi olla sinullekin erinomainen meikinpohjustustuote.
2 kommenttia:

 1. Oijoi mikä tuliainen! :)

  Ja hei, mahtavaa, että opinnäytetyösi lähtee jo eteenpäin! Sitä on ehdottomasti syytä juhlia yhdellä Joe'lla ;) Niin, ja blogissani on sinulle jotain...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra blogitunnuksesta, on ihan ensimmäinen laatuan, jonka blogini on saanut! <3

   Ja tuliainen oli kyllä enemmän kuin onnistunut, onneksi isäni soitti, eikä ostanut jotain, mikä olisi pahimmassa tapauksessa jäänyt käyttämättä. Niinkin on joskus saattanut käydä :)

   Valtavasti tsemppiä myös sinne opinnäytetyön kanssa puurtamiseen!

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...