29.10.2012

Uudet talvisaappaat


Kerroin kenkähuollosta kirjoittaessani, että yhden kenkäparin verran olisi täydennystä luvassa. Jo alkusyksystä minua alkoi houkutella nimittäin perinteiset lampaannahkaiset talvisaappaat. 

Uggeja minulla on jo muutama pari, niin kuin kenkähuollon yhteydessä selvisi, mutta niitä kaikkein perinteisimpiä en ole koskaan hankkinut.

Lampaannahkasaappaita löytyy nykyään muiltakin laadukkailta merkeiltä, joten päätin taas omaan tuttuun tapaani tehdä pientä selvitystyötä ennen ostopäätöstäni. Törmäsin esimerkiksi Charin blogissa hyvään ja kattavaan vertailuun Uggien, Emujen ja Zippy Bootsien välillä.

Itseäni ei kauheasti houkutellut maksaa paria sataa euroa tai jopa enemmän saappaista, jotka joutuisivat kovalle koetukselle Suomen talvessa sohjon, märän ja suolattujen teiden keskellä. Ongelmani ratkaisi onnekseni todella houkutteleva tarjous, josta en loppujen lopuksi pystynyt kieltäytymään...Grouponilta tipahti sähköpostiin nimittäin mahdollisuus ostaa Zippy Bootsit kotiin kuljetettuina hintaan 89€. Vielä kun Char liputti blogissaan samojen saappaitten puolesta ja moni hänen lukijansakin antoi niille kommenteissa hyvät arvosanat, päätös oli sitä myöten selvä!


Eikä ainakaan ole pahitteeksi, että saappaitten varren vetoketjun ansiosta sain periaatteessa kahdet saappaat yksien hinnalla! ;)


Ja saapuivat sopivasti päivää ennen lumentuloa. Kenkien mukana tulleessa esitteessä muuten suositellaan käyttämään saappaita ilman sukkia. Pakko sanoa kokeiltuani, että aikas mukavan pehmoiset ovat lampaanvillaisen vuoren ansiosta <3  


Nyt saa vaikka kovemmatkin pakkaset tulla, täällä ollaan valmiina!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...