15.10.2012

Nerd glasses


En ole aiemmin tainnut mainita, että käytän laseja. En siis koko ajan, vaan pääasiassa töissä päätteen ääressä ollessa ja useimmiten kotona blogiakin kirjoittaessa.

Näössäni ei niinkään ole vikaa, vaan käytän niin sanottuja prismalaseja. Käytännössä kyse on silmien asentovirheestä, jossa silmiä liikuttavat silmälihakset eivät toimi tasavahvasti. Ja tätä siis lasit auttavat korjaamaan.

Ilman laseja silmäni väsyvät, kun olen tietokoneella pidempään. Silmäni eivät niinkään kärsi lukiessa tai telkkaria katsoessa, mutta joskus käytän laseja tällöinkin. Eli lukulaseistakaan ei ole kyse.

Mutta ison avun olen saanut laseista ja jaksan tehdä töitä ja keskittyä paremmin, kun ei silmiä arista ja ne eivät väsy.

Olen itsekin ollut optisella alalla töissä jonkin aikaa ja tuttujani työskentelee alalla. Ehkä tästä johtuen olen aina ollut tarkka kehysten ulkonäöstä. Ihan mitkä tahansa pleksit eivät kelpaa :D

Käytyäni jokin aika sitten näöntarkastuksessa, kävi ilmi, että linssit oli korkea aika vaihtaa taas tehokkaampiin. Ja tämähän tiesi uusien kehysten shoppailua <3 Mutta kuinkas kävikään...Kävi nimittäin niin, että valitsin lähes samanlaiset kehykset kuin vanhatkin, tällä kertaa vain mustat ja aavistuksen isompana. Oikein kunnon nörttilasit! :D

Mutta vaikka muuten tyylini ei ole kovinkaan "nerd", nämä ovat just eikä melkein omaa tyyliäni. Haluan että kehyksissäni on kokoa ja aisoissa paksuutta, tuovat särmää ulkonäköön. Väriäkin voisi hyvin olla rohkeammin.

Onko siellä muita rillipäitä? Mitä merkkiä te fanitatte? Itselläni tuo Ray Ban on se ainut ja oikea...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...