1.3.2011

25 päivää kevääseen

Viikko sitten luin lehdestä, että kevääseen on enää 34 päivää. Ja tänään enää 25 päivää, jos lehteä on uskominen. Ja minähän uskon. Kevät tulee!

Vaikka kaiken lumen sulamiseen menee väkisinkin pieni ikuisuus, en malta olla jo haaveilematta uusien kevätkenkien korkkaamisesta. Näitä kaunokaisia ei kuitenkaan viedä vesikelillä ulos!
Olin jo pidempään haaveillut ratsastuskengistä, jotka kestäisivät kovempaakin kulutusta, mutta olisivat samalla sirot, jotain tämän tapaista:

Kuva täältä


Mutta sitten törmäsin tähän kauniiseen kenkäpariin, jota ei oltu todellakaan tarkoitettu lannan ja heinien keskelle. Kengät jäivät ensimmäisellä ja vielä toisellakin kerralla liikkeeseen, mutta jäivät pyörimään mieleen niin lähtemättömästi, että tiesin ettei paluuta ollut.

Kannattaa muuten vilkaista kyseisen merkin, Marithé Francois Girbaudin verkkosivut. Mielestäni erikoisen hienot sivut ja erityisesti video heti alussa kannattaa katsoa. Mielenkiintoinen innovaatio!

Jatkan rastien piirtämistä kalenteriin, ihan kohta se on jo täällä!4 kommenttia:

  1. Tänään kaiken harmauden keskellä oli taas vähän hankaluukisa uskoa kevääseen... Mut loppuviikoks on kyllä luvattu plussaa ja aurinkoa, et ehkä se sieltä.. ;)

    VastaaPoista
  2. Tulee tulee! Yks hujaus ja on jo juhannus ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos S! :) Oon itekin innoissani löydöstäni <3

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...