14.3.2011

Väriä elämään!

Näin keväällä sitä alkaa kummasti kaivata lisää väriä kotiin. Saatuani synttärilahjaksi ihanan Matti Klenellin valkoisen Four-maljakon, olen ostanut tulppaaneja kaikissa mahdollisissa väreissä, jotta maljakko saisi täytettä.

Tämän lisäksi päätin törsätä synttärilahjarahoja kauan himoitsemaani Marimekon Kimara-vilttiin (vai onko se turkulaisittain filtti?).Vähän kuin ois kääriytyneenä sateenkaareen :)

Tyypillistä tuuriani oli, että kun en ollut ostanut kuolaamaani peittoa jo sen ilmestyessä kauppoihin, nyt sitä ei tahtonut löytyä enää mistään. Ei muuta kun puhelin käteen ja metsästämään. Selvisi, että vilttiä olisi tasan kolme kappaletta koko maassa ja nämä ainokaiset löytyivät Marimekon tehtaanmyymälästä Helsingistä. Onnekseni tehtaanmyymälästä luvattiin lähettää viltti ja vieläpä ale-hintaan.


Kimara-peitto kaipaisi mielestäni ehdottomasti seurakseen Iittalan tuikkuja samoissa sateenkaaren väreissä. Ja mieluiten Aalto-tuikkuja. Mutta harmikseni tuikkuja on ihan tylsissä väreissä, eikä ainakaan toistaiseksi löydy vaikkapa vaaleanpunaista, keltaista tai lilan värisiä Aalto-tuikkuja. Tylsää!


Näistä väreistä on kesä kaukana :(


Niinpä ei auta kuin tyytyä Kivi-tuikkuihin tai toivoa että Aaltoja tulee lähempänä kesää karkki-väreissä...


Tuikku-kuvat IittalaHuomenna lisää sisustusjuttuja. Värikästä viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...