24.3.2011

Enää puuttuu kesä

Kesä tule jo! Hameita, shortseja, mekkoja, toppeja, bikineitä, ballerinoja ja aurinkolaseja...en malttais odottaa kaikkea tätä <3 Oon niin kypsynyt jo toppatakkeihin, kaulahuiveihin, villapaitoihin ja villasukkiin, että ajatukset karkailee vähän väliä kesävaatteisiin.

Tulevaa kesää silmällä pitäen ratkesinkin ilman suurempia vastusteluja muutamiin ihanuuksiin. H&M:n paketista paljastui parit ballerinat ja valkoisia yläosia, Zarasta taas löysin pilotti-aurinkolasit. Löysin myös taannoiselta ulkomaanmatkalta hauskan hiuspannan.


Farkkukankaisen pannan sisällä on rautalanka, joten se on helppo taivuttaa rusetille pään päälle, eikä valu ärsyttävästi vaatien korjailua koko ajan. Pienen pohdinnan jälkeen päätin ostaa perus pilotit vähän huokeampaan hintaan, enkä panostaa aitoihin Ray Baneihin. Oon nimittäin bongannut jo ne aurinkolasit ja säästän mieluummin niihin... ;)

Ihan puhtaan valkoisia vaatteita kaapistani löytyy yllättävän vähän, joten pitihän sitä puolta täydentää. :) Rento kauluspaita (suoraan paketista silittämättä:)) ja toppi pitsireunalla ja mustalla rusetilla. Näistä tulee niiiiiin mieleen lämpimät kesäillat ja ruskettunut iho, piknik nurmikolla ja jäätelötuutti rannalla <3

Kuva H&M


 Jalkaan vielä merihenkiset tai hiekanväriset ballerinat. Joko lähdetään terassille?? :D


Todellinen löytö H&M:n alennusmyynneistä alle 15€!

Nää kaunokaiset vois sopia ehkä paremmin kesäillan bileisiin, joista ei oo mikään kiire kotiin, kun aurinko lämmittää pitkälle iltaan... Miksiköhän kesä ja juhlat kulkeekin aina samassa lauseessa? :D

Joten sovitaanko nyt niin, että kesä tulee tällä kertaa tosi aikaisin ja viimeistään vappuun mennessä voidaan pukeutua kesäisesti?

Mitä te odotatte kaikkein eniten kesässä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...