23.3.2011

CopyCat

Ja lisää asukopiointia! Tällä kertaa keksin päivän asuni viimeisimmän Olivian kannesta. Oma versioni paidasta ei tosin ole läheskään yhtä kiva, mut saa luvan kelvata.
Kerrankin lehden kannessa on jotain ihan perus vaatetta mallin päällä. Siniset farkut ja silkkipaita. Ja taas huomaatteko, ilman kauluksia, kuten paita edellisessä postauksessakin. Kannessa oleva paita on Filippa K:n, farkut DKNY ja punainen kello JetSet. Aika hauskan näköinen sekin yhdistettynä asuun!Miten niin epätarkka? :D

Oma paitani on ihan perus H&M:n puuvillainen kauluspaita, farkut Levi´s ja vyö H&M. Ihan simppeli kokonaisuus, mut jostain syystä tykkään ihan hirveesti! <3

Tää asujen kopsaaminen lehdistä on mulle itseasiassa ihan uus juttu. Oon todella huono (laiska?) keksimään kaapista löytyvistä vaatekappaleista uusia yhdistelmiä ja asuja. Niinpä oon nyt keksinyt, et yllättävän montaa lehtien ideoista pystyy kopioimaan, ainakin sinne päin.

Säästyy rahaakin, kun vaivautuu jo kaapissa olevista vaatteista keksimään jotain uutta. Toki asiaa auttaa jo ääriään myöten täynnä olevat kaapit :D Mut sitä suuremmalla syyllä nyt on jo korkea aika hidastaa ostamista ja käyttää sitä, mitä jo löytyy. (Puhun nyt niin ristiin, kun huomenna ajattelin kirjoittaa blogissa asusteista ja kengistä, joita oon hankkinut kesäksi :D Aloitan ostoslakon huomenna, lupaan!)

Mitäs sanotte, kun toivottiin enemmän valokuvia blogiin (itseasiassa paaaljon enemmän kuvia :)), niin ootteko samaa mieltä, pitäiskö kuvia saada laitettua tänne enemmän? Voin ainakin ensi alkuun koittaa saada edes kerran viikossa postauksen, jossa olis panostettu kuvien määrään.

Kuvissa mulla on vaan ollut se periaate, että mahdollisimman paljon otan itse kuvia, enkä niinkään leikkaa ja liimaa niitä muualta. Toki sitäkin on tullut tehtyä, silloin kuitenkin aina mainitsen asiasta.


Mut kertokaa, kopsaatteko ideoita asuihinne lehdistä tai vaikka telkkarista? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...