16.3.2011

Valmiina kumisaapaskeleihin

Huomasin muutama päivä sitten, että talvisaappaat olis korkea aika laittaa sivuun. Liian kuumat ja jo monta kuukautta käytetty. Mutta ihan ei oo kevätkenkäkelit vielä täällä, joten mikäs oliskaan parempi ratkaisu, kuin perinteiset kumisaappaat! Ei haittaa vaikka joka paikka lainehtii lumikinosten sulaessa.

Ystävän hyvästä vinkistä löysin tällaiset "converse"-kumpparit. Eiks ookin kivat? :)
Kuvassa conssit näyttää vähän sinisiltä, mut ihan puhtaanvalkoiset ovat. Valikoimissa oli kyllä tummansinisiäkin. Eli K-Kaupasta löytyy!
Tollaset tikkaukset, tykkään kovasti! <3 Ja hauska yksityiskohta on, että kengännauhat on itseasiassa feikkiä, lisätty vain tuohon kengän varren päälle. Eli vesi ei pääse nauhojen rei'istä läpi. :)

Joko ootte hankkineet kumisaappaat loskakelejä varten?
4 kommenttia:

  1. Huomasin tänään, että mun kumppareissa on reikä. Yksi iso molemmissa. Huomasin sen kun kävelin lätäköstä. Voi olla, että joudun käymään K-ostoksilla. Tai sit tästä lähtien kierrän vesilätäköt.

    VastaaPoista
  2. Molemmissa?? Ounou... :( Saakohan kumppareita paikattua jotenkin..? Tai sit tosiaan käyt K-Kengässä...muista ostaa se punainen kynsilakka ;D

    VastaaPoista
  3. No eiks olekin! Nyt oikeen harmittaa tällanen takatalvi ja pakkanen, kun ei tarkene kumppareissa...Ootan oikeen vesikelejä :)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...