9.3.2011

Home sweet home

Ollaan Miehen kanssa asusteltu nyt reilu vuosi ihka omassa kodissa. Omaa kotia on ollut ihan eri sisustaa, kuin niitä vuokrakämppiä, joissa vuosien mittaan tuli asusteltua. Niinpä sisustusjutuista on tullut oma pikku harrastus, jota pala kerrallaan on koittanut toteuttaa opiskelijan budjetilla.

Nyt ajattelinkin ottaa riskin ja julkaista sarjan sisustusaiheisia postauksia. Riskin sen vuoksi, etten tiedä ollenkaan, kiinnostaa tää ketään, vai päinvastoin ärsyttää tai kyllästyttää..? Eli kertokaa vaikka anonyymisti, jos sisustusjutut on ehdoton No NO!

Yks hankinta otti aikansa, ennen kuin oikea yksilö osui kohdalle. Hakusessa oli matto, joka olis mahdollisimman paksua "lankaa". Eli ei sellasta ihan ohutta nirunarua, vaan...no mitä ne on mistä matto nyt on tehty?? :D
Mies ihmetteli, miks ton läppärin täytyy olla lattialla?? Älkää multa kysykö :D


Ehkä kuvasta tajuaa paremmin:
Oisko "nukka" oikea sana..? :DYllätykseksi juuri oikeanlainen matto löytyi Elloksen verkkokaupasta. Matto on Zara Home -merkkinen. Kieltämättä hiukan arvelutti tilata matto netistä näkemättä sitä ensin omin silmin. Mutta onneks tuli tilattua!

Ja kyllä, vaatemerkki Zaralla on myös oma sisustusvalikoimansa, en tiedä kuinka moni on tietoinen tästä? En ole törmännyt Zara Home -merkkiin toistaiseksi muualla kuin Elloksen sivuilla, varmasti maailmalla sillä on omat liikkeensä.
Jos jaksoit lukea tähän asti, niin mitä mieltä olet, laitetaanko tulemaan lisää juttuja sisustuksesta? :)
Entä mites on, kiinnostaako päivän asu -jutut? Varoittelin jo blogin alussa, että tätä saattaa olla luvassa, tähänhän se sit meni... :D4 kommenttia:

 1. Peukku sisustusjutuille! Enkä karkaa lukemasta, jos kuvaat päivän asujakaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Eli ainaskin yksi ääni puolesta, eikä toistaiseksi yhtään ääntä vastaan, jeij! :) Lisää sisustusjuttuja siis tulossa <3

  VastaaPoista
 3. Todellakin sisustusjuttuja! Tykkään valtavasti! :) Ja toi ylempi juttu missä on se Marimekon huopa -> vitsi se on ihana!! :) Lisää kuvia vaan kodista!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kuulla et tykkäät! :) Tää viikko vähän muista aiheista, mut katotaan jos ens viikoks kehittelen jotain... <3

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...