10.3.2011

Pitkän päivän ilta

Phiuuu! Tänään on ollut piiiitkä päivä... Neljätoista tuntia sitten lähdin kotoa ja pari tuntia sitten astuin ovesta sisään. Kaiken lisäksi ulkona on kaikkea muuta kuin kevät, oikein kunnon loskamyrsky! :(

Niinpä oli tartuttava kaiken pelastavaan kaksikkoon nimeltä Ben ja Jerry <3

Ben ja Jerry Prahassa
Jos et ole vielä tehnyt tuttavuutta tän amerikkalaisen jäätelömerkin kanssa, niin seuraavaks kun sulla on ollut ihan hirvittävä päivä, suosittelen kokeilemaan. Kunhan tykkäät tooodella paljon jätskistä, etkä pistä pahakses jos joukkoon laitetaan vaahtokarkkia, suklaaKIMPALEITA, keksitaikinaa, kokonaisia pähkinöitä, suklaakarkkeja ja vaikka mitä!

Itse on tullut testattua kaikki Suomesta löytyvät makuvaihtoehdot ja aina ulkomaanmatkoilla täytyy tarkistaa, josko valikoimissa olis joitain harvinaisuuksia, mitä kotoa ei saa.


Mikä on sun lemppari? :P  (Kuva: Ben&Jerry)

Kaupassa pakastealtaalla vielä ilahduin, kun huomasin kaksi uutta makua. Päivä pelastettu! Toinen oli vielä ensimmäinen pohjoismainen uutuustuote, eli löytyy vain täältä pimeästä loskan keskeltä. Oikeus on tapahtunut :D Ja lisäksi tuli lahjoitettua pieni summa Itämeren suojeluun. Voit osallistua itsekin täällä!
Toinen maku jäi vielä korkkaamatta, jätettäköön se viikonlopuksi (tai no, huomiseen iltaan)...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...