6.3.2011

Happy BD honey!

Taas on aihetta juhlaan! Huomenna on allekirjoittaneen vuoro kantaa aamiainen vuoteeseen. Listalla on kananmunat ja pekonit, croisantit ja paahtoleivät, tuoremehu ja musta kahvi, jugurttia ja hedelmiä. Sounds like a plan for me ;)

Yksi murhe kuitenkin on. No, se lahja. Kun tiedossa oli jo maailmankaikkeuden ja koko universumin paras lahja. Vai mitä sanotte: Jos toisen ehdottomat lempparimerkit on Diesel ja Adidas, ja näiltä kahdelta merkiltä on juuri julkaistu ainutlaatuinen yhteistyön tulos, special edition miesten kenkiä, niin eikö siinä jos missä ole täydellinen lahja?!!

Mutta mitäpä luulette, että kun neljän kenkämallin joukosta löytyy vielä SE itsestään selvä, juuri toisen näköinen malli, niin löytyykö siitä oikeaa kokoa?? Tai edes vaikka sinne päin kokoa...NO EIPÄ TIETENKÄÄN!

Ihan niin kuin lahjojen ja varsinkin niitten kaikkein tärkeimpien ihmisten lahjojen keksiminen ei olisi jo muutenkin tarpeeksi hankalaa *murrr...*

THE kenkäpari :,(       (Kuva Diesel)


Ja tällaisissa tilanteissa en todellakaan osaa antaa periksi, päinvastoin. Niinpä olen tutkinut läpikotaisin internetin ihmeellisen maailman, soittanut Helsinkiin, laittanut sähköpostia Italiaan ja koittanut tilata Yhdysvaltojen kautta. Lopputulos: ei kenkiä.

Minkäs teet. Aina kannattaa yrittää ja olla sinnikäs, eikös juu. Joskus siitä palkitaankin... :)
2 kommenttia:

  1. Vau, ootpa ollu ihailtavan omistautunu täydellisen lahjan etsintään! Hyvää synttäriä välillisesti sullekin ;P

    VastaaPoista
  2. Otan vähän turhan tosissani nää lahjajutut välillä :D

    Mut ihan kivan jutun keksin onneks tilalle...ja tarjosin pihvit, ni Mies oli tyytyväinen ;)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...