19.3.2011

Lauantai-illan huumaa

Voi morjens taas mikä viikko! Kaiken huipuksi tänään aamulla iski takatalvi, eli heihei kumisaappaat ja terve taas talvikengät...

Onneks päivä toi tullessaan jännittäviä uutisia (niistä lisää myöhemmin ;)) ja tieto siitä, että huomenna on vapaapäivä sai jaksamaan työpäivän loppuun asti.

Mut sen verran väsy painaa, että oli ihan pakko jättää ystävän synttäritkin väliin ja antautua koti-illalle. Mun lauantai-ilta pitää sisällään seuraavaa:


Koska mun periaate on, että jos kalenteri on piukassa opiskelusta ja kahdesta työstä, vapaa-aikana pää on tyhjennettävä kaikesta stressistä ja tankattava uutta energiaa. Ja mun kohdalla parhaiten toimii naistenlehdet ja suklaa ;)

Toinen hyvä keino on liikunta. Mikä tahansa liikunta, kunhan se vie ajatukset pois kiireisestä arjesta. Esimerkiksi viime torstainen Cubailes-tanssitunti (sekoitus eri kuubalaisia tanssilajeja) ajoi loistavasti asian. Pakko päästä ens viikollakin!

Ja ennen kaikkea se hemmottelu! On se sitten suklaata, lasi punaviiniä tai vaahtokylpy, kunhan muistaa nauttiakin elämästä <3


If you feel stressed, give yourself a break. Eat some cake, ice cream, chocolates or other sweets. Why? Because stressed spelled backwards as desserts.


Ja kaikkein tehokkain keino: naura! ;D

Hauskaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...