16.3.2011

Kahvintuoksuisia aamuja

Juon kahvini aina maidolla, ei sokeria eikä makeutusainetta. En ole mikään suurkuluttaja, muutama kuppi päivässä riittää. Mutta aamuisin kahvia kummasti kaipaa. Siksi onkin pieni ihme, että hankin ensimmäisen kahvinkeittimeni vasta nyt. Espressokeitin on tähän asti riittänyt, mutta nyt totesin, että kaipaan kunnon kahvintuoksua aamuihini.
Kunnon kaffepannu :)

Iskin silmäni jo jokin aika sitten uuteen Rowentan Silver Art -sarjaan ja erityisesti siihen kuuluvaan kahvinkeittimeen. En kuitenkaan raaskinut sitä ostaa, mutta kun huomasin osan Finnairin Plussa -pisteistäni vanhentuvan pian, tarkistin heti löytyisikö kyseistä keitintä Finnairin verkkokaupasta. Ja se löytyi!


Keittimessä on hienosti yhdistetty kromi- ja puupinnat. Lisäksi tykkään erityisesti termoskannusta, jossa kahvi pysyy kuumana vaikka pidemmänkin aamiaisen ajan.


Ja mikä parasta, kahvinkeittimen löytää vaikka kuinka synkkänä aamuna, pimeässä loistavan kytkimen ansiosta :DJa oli ihan pakko ostaa uuden keittimen seuraksi monien kehumaa Löfbergs Lila -kahvia. Huomenna testataan onko yhtään Juhlamokkaa kummoisempaa...


Mites te nautitte kahvinne?2 kommenttia:

 1. (sählään tän kommentoimisen kanssa)

  Oi mä oon ihan rakastunut tohon liilaan kahviin! Hyvä kilpailija Pauligin Parisiennelle..ja rakastuin tohon keittimeen kanssa, mut en uskalla kattoo hintaa:S

  VastaaPoista
 2. Mä kokeilenki sit seuraavaks tota Parisiennea...oon näköjään ihan noviisi näissä kaffelaaduissa :D

  Ei ollu sentää minkään Moccamasterin hintanen, mut en raaskinu mäkään ennen ostaa, ku sain alennusta.

  Ja pakko tunnustaa, et toi pannu on ihan susi, ei saa kaadettua ku niin et tulee tosi vähän kahvia kerralla tai sit niin et pöytä lainehtii kahvista. Nice!

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...