22.3.2011

It's a fashionweek!

Mitäs sanotte jos tää viikko vietettäis vaatteitten, asusteitten sekä aurinkolasien parissa ja suunniteltais vähän ens kesän asuja? :)

Useimmiten erilaiset muotivillitykset tai trendit menee multa ohi, korkeintaan nappaan jonkun kivan yksityiskohdan lehdestä tai valitsen H&M:lta, Zarasta jne. jonkin yksittäisen vaatteen.

Mut nyt oon huomannut, että ens kesänä on muotilehtien mukaan aika monta trendiä, jotka kolahtaa meikäläiseen oikein kunnolla!


Näistä on mm. tullut otettua vaikutteita :)


Ensinnäkin värit! Ainakin paljon tummansinistä, valkoista, beigeä ja mustaa. Sen lisäks oikein kirkkaat värit: oranssi, keltainen, pinkki, lila ja vihreä. Näitä ottaisin mielelläni omaankin vaatekaappiin. Kirkkaita värejä toistaseks ei ihan niin paljon löydy kuin perinteisiä, en vain ole löytänyt mitään, missä olis värin lisäksi joku muukin juju.

Mut kaikkein eniten oon ollut innoissani housujen leveistä lahkeista. Hyvästi pillit, nyt saa lahkeet liehua! Ihan mahtavaa, koska oon jo monta vuotta säilyttänyt useammatkin leveät housut siinä toivossa, että joskus niille löytyy käyttöä.

Erityisesti yks Derek Lamin asu on pistänyt silmään useammassakin lehdessä:

1. Trendi 04/11          2. Harpers Bazaar UK March           3. Elle UK March

Uskomaton sattuma oli, että ennen kuin olin huomannut koko asua yhdessäkään lehdessä, olin bongannut juuri tuollaisen paidan, kuolannut sitä viikon ja vihdoin ostin sen itselleni Zarasta. Idean sain tästä:


Salvatore Ferragamon kaulukseton paita pienillä poleteilla olkapäillä. Ja tällainen löytyi itselle:


Ja parhautta tässä kaikessa oli, että kaapista löytyi jo valmiiksi aika samanlaiset leveälahkeiset housut kuin Derek Lamin asukokonaisuudessa.


Farkunsiniset pellavahousut


Tällanen oli siis lopputulos! Ei huono, vaikka itse sanonkin. Tohon vielä kunnon kiilakorkoiset kengät ja kokonaisuus on tosi kiva :)

Pahoittelen pikkuista ja epätarkkaa kuvaa omasta asusta. Asukuvien ottaminen on ihan lapsen kengissä mulla ja tarviin siinä kovasti treenaamista. Eli koittakaa kestää! :)

Tällasia ajatuksia ens kesän vaatteista nyt alkuun. Lisää on tulossa koko viikon! Kommentoikaa rohkeasti, kysykää jos herää kysymyksiä ja saa tottakai kritisoidakin. <3
5 kommenttia:

 1. Vau!! Aika hyvin kopioitu! :) Ja todella hyvänänkönen paita, niinku jo pääsin sanomaan, ja toimii kyl ihan kympillä noiden housujen kanssa! tykkään <3

  VastaaPoista
 2. Tuuli: Kiitos! Mä olin kans ihan innoissani, kun tajusin, et helkkari, multahan löytyy omasta kaapista samanlainen kokonaisuus :D

  Elektra: Me too!! <3

  VastaaPoista
 3. Todella ihanasti toteutettu! Itsekin olen kiinnittänyt ko. asuun lehdissä huomiota, ja olet kyllä saanut tyylin aikas täydellisesti napattua!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Victoria! Zaran paita oli oikea löytö ja nykyään ihan lemppari <3

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...