1.11.2012

I love your blogs!


Sain Sininen huvimaja -blogia kirjoittavalta Petralta muutama päivä sitten  Your Blog -tunnustuksen, kiitos siitä!

Tunnutus on tarkoitus jakaa eteenpäin seuraavin ohjein:

1. Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin :)

Tunnustus lähtee eteenpäin seuraaville blogeille. Ette ehkä ole minusta tai blogistani koskaan kuulleetkaan, mutta kovasti teitä täällä fanitetaan ja bloginne on päivittäinen ilonaihe!


1. Karkkipäivä -blogi, jossa pääasiassa kosmetiikkaa, mutta nyt myös reissukertomuksia. Laadukkaita valokuvia ja hyvin kirjoitettuja tekstejä. Ja ennen kaikkea mahtavia meikkivinkkejä!

2. Style Plaza - blogissa huippumuotia, upeita asukokonaisuuksia ja elämää Pariisissa. Yksi tämän hetkisistä ehdottomista lemppareista.

3. She said He said -blogi on melko tuore tuttavuus, mutta päätynyt suosikkeihin heti alkuunsa. Hyviä treeni- ja ruokavaliovinkkejä ja hauskoja tekstejä.

4. Suden hetki -blogissa seikkailee kaksi Siperianhuskya ja niiden perhe. Vai onko se toisinpäin..? :) Oivaltavia tekstejä ja ihania koirakuvia, ikuinen koiraihminen täällä päässä tykkää.

5. My Exploration -blogissa saan kurkata Suomalais-Ghanalaisen perheen elämään ja katsella kuvia ehkä maailman söpöimmästä vauvasta, terkkuja vaan Amilalle! :)


Niin kuin hyvin huomaa, olen aikas kaikkiruokainen blogien suhteen. Ja näitä jokaista luen lähes päivittäin, monesti saan hyvät naurut hauskoista teksteistä, näen maailmaa, opin uutta tai saan ajateltavaa loppupäiväksi.

Kiitos siis kun bloggaatte ja rikastutatte meidän muitten elämää. I Love Your Blogs!
2 kommenttia:

  1. Kiitos Johanna tästä tunnustuksesta :) Ihanaa viikonlopun alkua sulle!

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...