12.11.2012

Ensimmäinen Huuto.net tilaus


Aika monet bloggaajat kertovat postauksissaan myyvänsä Huuto.netissä vaatteitaan, kenkiään ja asusteitaan. Vasta vähän aikaa sitten tartuin ensimmäistä kertaa tilaisuuteen ostaa muotia käytettynä netistä.

Suurin syy miksi päätin tällä kertaa tarttua tilaisuuteen, oli yksinkertaisesti se, että tarjolla oli vasta hetki sitten kaupasta löytyneitä "herkkuja" ja mikä parasta, reippaasti huokeampaan hintaan :)

Ja kuten jo aiemmin vihjailinkin, löysin tätä kautta jo pitkään himoitsemani H&M:n statement-kaulakorun!


Oon heti ensimmäisistä muotikuvista saakka, joissa korun olen nähnyt fashionistojen kaulassa, halunnut itselleni tämän korun. 

Ja tästä johtuen, olin valmis maksamaan löydöstäni parikymppiä, (joka jonkun mielestä voi olla hirvee summa!!) eli jonkin verran enemmän kuin mitä kaupasta ostettuna olis tullut maksamaan. Mutta kaupastahan näitä ei ole saanut enää aikoihin, vaan koru on ollut loppuunmyyty jo pitkään.


Ja pakkohan se on myöntää, että näin kolmekymppisenä tällaisen rihkaman ostaminen pistää vähän miettimään, et onks järkee? Ehkä tähän on syynä Miehen tahaton kommentti "et sä ny tollasta tuu käyttää" tai jotain... :D

Mutta jos se omaa silmää miellyttää, niin haittaakse?? Ei elämää tarvitse ottaa niiiiin vakavasti. Vähän neonkeltaisia timantteja kaulaan ja menoksi ;)

Ostokset ei suinkaan jääneet tähän, vaan löytöjä tuli tehtyä enemmänkin...  


Sovitin Zaran kuviollista silkkibleiseriä kesällä liikkeessä ja huokailin ihastuneena. Satasen suolainen hinta kuitenkin piti huolen, että kauppaan jäi. Ja se silkin peseminen... :(


Kun onnistuin huutamaan netistä takin alle puoleen hintaan, totesin olevani valmis pesettämään sen vaikka pariin kertaan pesulassa, jos tarve tulisi. Ja tottakai oikeilla tuotteilla silkin pesu onnistuu kotonakin, jos vaikka kesällä tulee hikoiltua kainalotahrat. :P
  

Kaikkein tarpeellisin ostos oli aitoa nahkaa oleva Longchampin vyö. Vaikuttaa ensinnäkin täysin käyttämättömältä ja siihen nähden tein edulliset kaupat, lähtöhinnat kaupassa kun ovat tietääkseni lähemmäs toista sataa!


Omasta puolestani ja yhden kerran kokemuksella uskallan ainakin suositella Huuto.netistä ostamista. Vaivatonta ja parhaassa tapauksessa säästyy pitkä penni. Myyjillä on useimmilla nähtävissä aikaisemmista kaupoista toisen osapuolen kommentit sekä ruusut/risut. Maksu puolestaan hoitui  ainakin nyt kätevästi nettipankin kautta.

Kaupat tein oikein mukavan blogittaren kanssa, joka oli hinnoitellut tuotteet hyvin ja toimitti tavarat postiin todella nopeasti. Ja kaikkein parasta oli tuotteiden kunto. Vaikka olisin ostanut ne kaupasta, ei eroa huomaisi näihin "kirppis"-ostoksiin verrattaessa.

Mutta posti (tai Itella se kai on virallisesti) meni ja kämmäsi kaiken. Olin suunnitellut saavani ihanan bleiserin ystäväni kolmekymppisille ja olin varma, ettei olisi huolen häivääkään paketin saamisessa ajoissa. Luvataanhan postin nettisivuilla paketin olevan perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä kello neljään mennessä...

Niinhän sitä luulis. Vaikka välimatkaa lähtöpisteen ja päätepisteen välillä ei ole kuin arviolta 150km, paketin matka kesti viikon!! Että sellasta...ei auttanut muu kuin hankkia kaverin syntymäpäiväjuhlille muuta päällepantavaa. Siitä ja viimeisestä Huuto.net-ostoksesta lisää huomenna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...