13.11.2012

Täydennystä peplum-valikoimaan


Jo kertaalleen varoittelin, että peplum-yliannostuksesta kärsivät joutuvat hyppäämään vielä yhden postauksen yli ja se olis tässä, eli hop vaan :D

Peplum-topeista ja neuleesta on ollut juttua ihan ekan kerran jo täällä, sen jälkeen täällä ja viimeisimpänä täällä.

Ja koska tulin itse siihen lopputulokseen, ettei kiinnosta ovatko peplumit kuuminta hottia enää vaikkapa ensi kesänä, tuli valikoimaa laajennettua vielä parilla versiolla.Kuvassa oleva musta möhkäle on Topshopin perus puuvilla-toppi, joka oli se eilisestä postauksesta puuttunut viimeinen Huuto.net-ostos.

Istuu kuin hansikas ja tykkään muutenkin kovasti! Koska kuvasta ei saa mitään tolkkua, lupaan kuvata topin myöhemmin vielä osana asua.
Viimeisin tuli ostettua aika spontaanisti, kun se posti toimitti sitä juhlavaatteet sisältävää pakettia viikon päivät. Onneksi ehdin käväistä Zaran kautta ennen kaverin juhlia viime viikonloppuna ja bongasin tämän paljettipeplumin. Mutta ei mielestäni ollenkaan hullumpi lisä valikoimaan... :)
Peplumia löytyy nyt siis valkoisena, mustana, sinivalkoraidallisena, paljeteilla sekä pitkähihaisena neuleena. Taitaa olla kokoelma valmis. <3 Ja ihan varmasti kuljen näissä ensi kesänäkin, vaikka kuinka olisin taas so last season :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...