15.11.2012

Uimaan!


Isänpäivänä alkoi tulla mitta täyteen tätä löysää oloa ja holtitonta herkuttelua. Vaikka täällä blogissa olisin miten monta kertaa antanut kuvan, että eläisin liikunnallisesti ja söisin fiksusti, niin voin kertoa, että tämä syksy on ollut kaikkea muuta!

Uusi duuni ja opinnäytetyö (sekä olematon itsekuri) ovat pitäneet huolta, että lihaskunto on pohjalukemissa ja ruokavalio on muodostunut likipitäen pelkästään pitsasta, purilaisista, cola zerosta ja karkista. On siellä lautasella ehkä vilahtanut jokunen salaatinlehtikin, mut ei tarpeeks, that't for sure.

Mut niin kuin joskus ennenkin on itselleni käynyt, piti jatkaa niin kauan, kunnes tuli stoppi. Kiitti, mut mulle riitti pöhnäinen olo ja vetämätön fiilis.

Viime viikolla aloitin uimahallissa käymisen, ekaksi vähän kuntosalilla huhkimista ja sitten altaaseen kauhomaan. Vitsit et on nastaa! Päälle vielä vähän saunomista ja jo on mahtava olo <3
Ja uus jäsenkortti salille löytyy, pääsen ens maanantaina kertaamaan vähän personal trainerin avustuksella, et mitäs siellä kuuluikaan tehdä. Just latasin uutta musaa soittimeen ja en malta odottaa, että pääsen ottamaan itestäni mittaa :)

Eikä treenaamisesta paljon ole hyötyä jos syömiset on retuperällä. Niinpä oon yksinkertaisesti (taas kerran) päättänyt jättää sokerit minimiin ja ottaa päivittäiseks tavaksi viis-kuus kourallista hedelmiä, marjoja ja kasviksia eri väreissä. Parhaillaankin menee porkkanaa nassuun :D
Oon ennenkin paasannut ihan samoista aiheista täällä ja en kiellä yhtään, etteikö tällaset terveyspuuskat mene itsellä vähän kausissa, sen mukaan miten elämä heittelee ja stressaa. Parhautta olis kuitenkin muuttaa elämäntapansa pysyvästi.

Ja ihan vakavasti, nyt vois olla, että mut on saatu motivoitua siihen. Ihan oikeasti. Siihen riitti yks luento, johon otin osaa pari päivää sitten. Lupaan tehdä siitä ihan oman postauksen huomiselle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...